fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

A Kuruc.info ismét villant! A média által megreklámozott álnemzeti hírportál, Novák Elődkével a berkeiben, egy újabb nemzetinek látszó, de még is a hamis történelmet bemutató regénysorozatot igyekeznek reklámozni. Még pénzt is kérnek érte, hogy mi magyarok a hamis könyveket megvegyük, és a benne lévő információkkal mérgezzük történelmi tudásunkat. Óvatosan kezeljétek az ilyen jellegű hírportálokat és a rajtuk található információkat, mert nem véletlen, hogy ilyen jött-ment írók irományait reklámozzák.

Miért nem Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József, Varga Tibor írásai és előadásai kapnak helyet az oldalukon? Azért, mert akkor kiderülne a történelmünk sok jelentős és fontos eseménye, tényállása, amit úgy igyekeznének elhazudni azok a háttérerők, akik a tudományos akadémiák és a Kuruc.info mögött állnak. A szög ismét kibújt a zsákból!

Szép a könyv külseje, de a csapdáknak lényege pont az, hogy legyen, ami az embereket oda vonzza, és aztán pedig áldozataivá váljanak a kelepcének.

Vigyázz a pénzedre, hogy ne a hazugságot támogasd vele!

http://kuruc.info/r/50/89198/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Aladár 2011-12-16 14:56
Honfoglalás..persze. Már bizonyított, hogy nem volt honfoglalás. Vagyis volt, de azt nem a főmagyarság hajtotta végre, hanem Árpád magyarjai, akik 895-ben visszaköltöztek az őshazába.

Olvasni való: http://www.magyartaltos.info/images/stories/honlap/cikk/20090204.toth.imre.magyar.ostortenet/toth.imre.magyar.ostortenet.pdf
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2011-12-16 23:12
Hogy én milyen rendszerben élnék? Meg, hogy nem volt jobb soha sem?

Nem az anyagi gazdagságon múlik az, hogy mikor volt jobb a múltban. Azon múlik, hogy mikor volt nagyobb mértékben képviselve az Igazság. Lehet, hogy a liberalista jelenlegi világunkban szabadnak érezheted magad, de most sem vagy az. Most is rabszolga vagy, csak a pénz rabszolgája.

Az pedig, hogy az éhínség nem felszámolható ez is egy illúzió. Az atombombák fejlesztése helyett, az élelmezést kellene fejleszteni és lehet 2-3szor ennyi ember is eléldegélhetne a Földön békességben. Amíg Németországban kukoricával fűtik az erőműveket, és az amerikaiak közül sokan 100 kiló fölött vannak, addig más helyeken éhezés van. Mert egyenlőtlenül van elosztva a világon minden. Ez pedig mind csak lelki hozzáállás kérdése.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # bence 2011-12-17 14:02
"Hogy én milyen rendszerben élnék? Meg, hogy nem volt jobb soha sem?

Nem az anyagi gazdagságon múlik az, hogy mikor volt jobb a múltban. Azon múlik, hogy mikor volt nagyobb mértékben képviselve az Igazság. Lehet, hogy a liberalista jelenlegi világunkban szabadnak érezheted magad, de most sem vagy az. Most is rabszolga vagy, csak a pénz rabszolgája.

Az pedig, hogy az éhínség nem felszámolható ez is egy illúzió. Az atombombák fejlesztése helyett, az élelmezést kellene fejleszteni és lehet 2-3szor ennyi ember is eléldegélhetne a Földön békességben. Amíg Németországban kukoricával fűtik az erőműveket, és az amerikaiak közül sokan 100 kiló fölött vannak, addig más helyeken éhezés van. Mert egyenlőtlenül van elosztva a világon minden. Ez pedig mind csak lelki hozzáállás kérdése."


Csak tudod a baj az egész emberiséggel van, mindenki magával törődik, és ezen nem igen lehet változtatni... Ahhoz valaminek történnie kéne, ami észhez térítene mindenkit.
Ha nem lenne pénz, akkor még mindig csere kereskedelem lenne, és sokkal-de sokkal lemaradottabb lenne az emberiség!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-12-17 14:07
A pénz is csak egy eszköz, amit lehet jóra és rosszra is használni. Ez csak beállítottság kérdése. Lehet, ha összeomlasztják a világot, az azt követő ínség rá fogja kényszeríteni az embereket, hogy újra egymás felé nyissanak. Azért nem bíznak az emberek egymásban, mert túl sok volt az árulás a közénk települtek részéről és így ellenségeskedés t szítottak.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-12-17 00:26
az a baj, hogy akik nem járnak utána a magyarság igaz történelmének, és úgy olvassák el ezt a könyvet, azokban is csak a meghamisított múltat erősíti meg. Érdemes figyelembe venni, hogy szándékosan történik az ilyen jellegű irodalom kiadatása. Ez is egy jellege a tévútra való terelésnek. Lehet érdekes a mű, csak kár, hogy a hamis történelemnek csinál kampányt és így már nem lesz 100%-os értékű.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # pgabor 2011-12-18 11:44
Na ehhez már azért hozzászólok.
Meg kell jegyeznem, hogy Szántaitól először a k.infon olvastam. A Királyok királya című regényt is ott találtam, ami pedig erősen köthető Pap Gáborhoz. Tehát azért óvatosan ezekkel a dobálózásokkal, mert nem minden esetben igaz és elhamarkodott vagy, annak ellenére, hogy hajlok afelé, hogy igazad lehet.
Csak egy pár link, hogy bizonyítsam magam:
http://kuruc.info/r/23/86961/
http://kuruc.info/r/23/56825/
http://kuruc.info/r/34/19750/
http://kuruc.info/r/2/34868/
http://kuruc.info/r/9/2143/ (ez pedig az első, amit Szántaitól olvastam)
Itt egy kis Varga Tibor is: http://kuruc.info/r/23/76169/

Tegnapi hír: http://kuruc.info/r/6/89603/

Stb.stb.

Lehet, hogy igazad van a k.infoval kapcsolatban, lehet, hogy nem, de azért kicsit nézz utána, mielőtt elhamarkodnál dolgokat.
Én úgy gondolom egyébként, hogy az sem kizárható, hogy a kurucot alapvetően jó emberek írják, de kicsit néha hülyék tudnak lenni.
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy én (és sokan mások) a kurucnak köszönhetem az "ébredésemet", az egy másik dolog, hogy már 1-2 éve meghaladtam azt a szintet.
Az egyenlő tájékoztatás nevében remélem, kiteszed ezt a hozzászólást.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-12-18 12:04
Kösz az infókat! Én mikor ránéztem a Kuruc.infóra akkor leginkább a történelem helyett a cigány gyűlöletet, buzigyűlöletet és a Jobbiknak való kampányolást tapasztaltam. Örülök, ha néha álcából a Szántait is reklámozzák.

A lényeg azon van, hogy mi van túlsúlyban. A Kurucon pedig az utóbbi negatív dolgok vannak tömkelegével. Néha bedobnak egy két értéket is, nem azt mondom, de a lényeg inkább az értékek. Sajnos nem ez a színvonal sokszor, amit a Kuruc képvisel. Az emberek ösztönlénységét gerjeszti, használja, hogy a nézettséget magasan tarthassa.

Örülök, hogy meghaladtad a szintjüket. Ez már azt jelenti, hogy lassan tudattalanul is kezded megérezni, hogy mi a magyar és mi az álmagyar.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # pgabor 2011-12-19 09:15
Azt azért nem mondanám, hogy tudattalanul. Erős túlzás. Tanulási folyamaton megyek keresztül, mint mindenki.
Nekem pedig egyébként posta imre gyanús egy csöppet, de mind egy, ez parttalan.

Amit most a kurucról írtál, az kb. ráillik egy kollégámra, aki ugyanilyen, mégse szándékosan hülye. Tehát nem vagyok olyan biztos benne, hogy a kuruc szándékosan hülye; most csak a szándékról vitázni nem érdemes, ha úgyse olvasom.

Majd, ha 100%-os bizonyítékot kapok arra, hogy a jobbik meg a kuruc álnemzeti (és nem olyat, hogy pörzse mszp-s bulin volt 10 éve, mikor én is, bár tudattalanul mszp-s szavazó voltam még 5-6 éve, sajnálatos félreinformálts ágom miatt), akkor 100%-ig biztos leszek benne. Egyelőre ez csak 99% nálam és nem azért, mert jobbik buzi vagyok, meg mert megrögzült világnézetem van. Ha ismernél tudnád, hogy nálam világnézetek jönnek- mennek:). Ha egyszer bebizonyosodik, hogy valami nem igaz, akkor nem hiszek abban többé.
Vagyis kicsit más megfogalmazásba n: ha 2014-ben a jobbik várható a hatalomba, akkor tuti nem megyek el szavazni. Márpedig erősen gyanítható, hogy ők fognak nyerni. Bennem pont ez az egyik (!), ami megrendítette a bennük való bizalmamat. De van még sok minden.
2014-ig lesz még időm eldönteni, hogy elmegyek e szavazni vagy sem (valószínű utóbbi), addig viszont végeredményben teljesen mind egy, hiszen nem vagyok se tag, se tüntető, se semmi nekik.

Én inkább a 2012 blog véleményét osztom.

Keress rá a Jobbik és az irányítók című cikkre!
http://2012.blogol.hu/read?perm=2841639#logdrb
A rák és vírusok című cikk alatt van (közvetlenül nem tudom belinkelni).
Illetve érdemes elolvasni, akár át is emelni ide az orbánról és az 1000 ft-ról szóló cikket. Az nagyon vicces és már több emberrel megcsináltam és tényleg igaz, ami le van írva.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-12-19 11:30
Vannak jó gondolatok ebben a Jobbikos cikkben. Én úgy látom, hogy nincs orosz cionizmus, meg nyugati cionizmus, ami harcol egymás ellen. Ők egy érdekcsoportot képviselnek. Annyi, hogy különböző klikkeket hoznak létre és egymás ellen harcoltatják őket. Azért, mert ők hasznot húznak az állandó fegyverkezésből és az emberek megfélemlítéséb ől.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # pgabor 2011-12-19 13:31
Tóth Bálint (a blog írója)legutóbbi előadásában is elmondta, hogy tulajdonképpen minden egy kézben van.

Egyébként szerintem érdemes az előadásait megnézni és kitenni ide, mert nagyon informatívak tudnak lenni. Pl.: A természettudomá nyos mítoszok című nagyon oda...vág. De az égig érő fa se rossz, meg hát egyik sem :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # boros ottó 2013-12-06 19:39
Mindenki maga döntse el, hogy mit hisz el ebben a hazug világban. Részemről már semmilyen történelmi téma nem érdekel, el se olvasom, annyira hitetlen lettem e tárgykörben. Nem tudom, melyiket higgyem, azt, amit az iskolában tanítottak, vagy azt, amit mostanság állapítanak meg.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-12-07 22:44
mindent érdemes fenntartással kezelni és mélyebben utána nézni, hogy mennyi igazság lehet mögötte.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!