fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Szántai Lajos

Igen sok információnk lehet már Mátyás király misztikáját illetően. És ez kevés is egyben.:) Vannak fanatikusok akiknek semmi nem elég ebben a témakörben. Itt újra megtöltheti kupáját ki erre szomjas. Ebben a beszélgetésben Szántai Lajos villant néhányat. Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a felvételt. Valóságos időutazásban lehet részünk általa. Rengeteg korabeli leírás megvilágítása alapján egy nagyon érdekes képet kaphatunk...Múltunkról - Jelenünkről - talán még Jövőnkről is ;)

Shininshadow

http://www.szkosz.com/node/625


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # cca87 2013-06-27 10:43
Hello!

Eltávolították volna? 404es hibát ír. :s
Köszönöm
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-06-27 18:22
Sajnos igen.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!