fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Harcművészetek

A boszniai háború alatt ez a csoport volt az, aki a magyarság és sok más embercsoport ellen is elkövetett vérengzéseket.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Starchild 2014-11-23 04:10
Hát igen, ezek jól néznek ki így videón de az a nagy helyzet, hogy valójában már csak akkor jelentek meg a harctéren mikor tiszta volt a levegő. Ugyanakkor abból éltek, hogy jól összerabolták magukat meg arról nem beszélve, hogy az ártatlan civil lakosságon élték ki az állati ösztöneiket. A volt jugoszláv polgárháborúban senki se gyilkolt olyan brutális módszerekkel mint a szerbek. Mellesleg ezt a "minőségüket" már bemutatták a II. VH alatt meg a 44/45 vérengzéseket is ők vitték végbe....a Titó "híres" partizánjai. Valami elképesztő mennyi gyűlölet és bosszúvágy él a szerbekbe...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Képtár

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!