fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Harcművészetek

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s720x720/10616089_902248846454987_5484398026862415668_n.jpg?oh=0a7d3bfce3d347e3c66f1e5b9764922a&oe=56A40C52 

A Béke Művészete a beteg világ orvossága. A világ tele van bűnnel és zűrzavarral, mert az emberek elfelejtették, hogy minden dolog egy forrásból ered. Térjünk vissza ehhez a forráshoz és hagyjunk magunk mögött minden én-központú gondolatot, kicsinyes vágyat és haragot. Azok, akiknek semmijük sincs, mindent birtokolnak. Ha szíved elég nagy, hogy beleférjenek ellenségeid, jobban átlátsz rajtuk és elkerülheted támadásaikat. És ha szívedbe fogadtad őket, képes leszel vezetni őket azon az úton, amelyet az ég és a föld kijelölt neked. - Uesiba Morihei ~ 植芝 盛平 http://youtu.be/98yRuBkUBGQ


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Képtár

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!