fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Harcművészetek

Az íjászatban a végső cél nem a célpont, hanem a legvégső cél önmagunk!

Egy tökéletes lövés leadására képes egy mester és egy kezdő is.

Mi különbözteti meg a kettőt egymástól? A mester miért mester és a kezdő miért kezdő? Holott mindkettőjük képes tökéletes lövéseket leadni! Kell valami hatalom, ami felette áll a fizikai síknak, ami megszabja, hogy a nyilak mikor érnek célt és mikor tévesztik el azt. Ahhoz, hogy valaki igazi mesterré legyen és minden lövése célt érjen, meg kell neki ismernie önmagát, mert nem a célozgatás és próbálgatás az ami megtanítja az embert mesteri módon lőni. Az igazi mesterek csak lőnek és célba találnak. Ők már nem céloznak, nem próbálkozgatnak, hanem csak lőnek és találnak. Egy magyarázata van ennek. Az hogy ők már tisztában vannak önmaguk igazi énjével. Tudják, hogy ők nem az a test, ami a kezében az íjjal a cél előtt gubbaszt és próbálkozik eltalálni valamilyen tárgyat. Ők tudják önmagukról, hogy Istennel egyek. A világ teremtőjével állnak kapcsolatban és nem azért találják el a kiszemelt céljukat, mert már jól tudnak célozni, hanem mert tudják, hogy ők a világ teremtői, ezért olyan dolgot teremtenek, amire a kezdők nem képesek tudatosan, csak egy-két elbambult pillanatban érinti meg őket énjük igazi képessége. A mesterek megteremtik azt, amit a kezdők nem tudnak megteremtik a világban, a tökéletes lövést. Nem célozgatnak, hanem a legfontosabb célra összpontosítanak, ami nem más, mint önmaguk. Ők nem is a célt figyelik, ők csak önmagukba tekintenek, ahhoz az énjükhöz, aki teremti a világuniverzumot és amikor őrá koncentrálnak, akkor képesek ezzel a magasabbrendű énnel ők is világokat teremteni, és ők teremtenek egy olyan világot, ahol csak egy lövés létezik és az a lövés a tökéletes lövés. A kezdők öntudatlanul találkoznak néha ezzel. Akkor történik az, hogy egymás után kétszer is képesek halálpontos lövéseket leadni, de nem tudják, hogy csinálják. Egyszerűen csak megtörténik velük. A mester az, aki nem a célra tekint, a kezdő pedig az, aki még a célt vizsgálgatja. A mester a lelkével lő, a kezdő pedig a testét próbálgatja jól beállítgatni. A mester önmagába tekint és teremti a mesterek lövését a kezdő, pedig csak próbálgat valamit, ami ritkán sikerül úgy, ahogy azt ő akarja.

Tekints önmagadba! A cél nem számít, mert a cél te magad vagy. Teremtsd a lövéseket, és ne csak próbálgasd a testedet jól beállítgatni. Teremtsd meg a tökéletes lövéseket, és akkor fogsz tudni tökéletes lövéseket leadni. Nem kell hozzá gyakorlás, csak akarat és önmagadba tekintés. A célra még nézned sem kell. Csak lőj és semmi más, de a tekinteted mindig önmagadon belül legyen és mikor önmagadon belül vagy, akkor akard a célt eltalálni, és el fogod találni.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Képtár

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!