fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Sz. Kovács Péter
Sz. Kovács Péter gondviselésével Színjátszó Kör indul. Jelentkezzen, aki környékbeli és tehetséget érez magában az ilyen munkásságra!
Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki a Színjátszó Körre, munkásságukra és az általuk kiváltott hatásokra is!
 

 
A Pilisszentiváni Kulturális Közalapítvány támogatásával, magánszemély kezdeményezésére létrejött Pilisszentivánon a Wass Albert Színjátszó Kör, amely meghallgatást hirdet minden olyan férfinak és nőnek, fiúnak és lánynak, aki egy társulatban szeretne színpadon szerepelni. Fiatalok előnyben, de tulajdonképpen bárki jelentkezhet! Elsősorban Pilisszentivánról, Solymárról, és Pilisvörösvárról keresünk színészeket, akik meg is tudnak jelenni szeptembertől a foglalkozásokon! A meghallgatáson megjelenő színészek hozzanak magukkal egy kedvenc verset, vagy regény-, novellarészletet, amelyet aztán felolvas a meghallgatók előtt! A létrehozásra váró társulatban a helyek korlátozottak, mégis biztatnék mindenkit, hogy jöjjön el, tegye próbára magát, mert bárki bekerülhet a társulatba! 

Részletes információkérés a bismarck89(K)freemail(P)hu email címen lehetséges, valamint a 06 30 652 6844-es telefonszámon, Sz. Kovács Pétertől!

Az esemény Pilisszentivánon lesz a Generációk Házában, 2013. augusztus 30-án (pénteken), 18 órai kezdettel!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!