fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Önellátás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Csapláros Albert 2014-07-15 09:48
Ha tömeges méretekben kezdene kialakulni az önellátásra épülő életmód , nehogy azt higgye valaki hogy ezt csak úgy tétlenül néznék azok, akik a jelenlegi állapotok fenntartásában komolyan érdekeltek. Egy bizonyos szintig menne, aztán komolyan fellépnének ellene. Nem kellene gondolkodniuk azon, hogy mit is tegyenek. A történelem kész kliséket sorakoztat fel a levesbe piszkítók eltüntetésére Pl: az amerikai őslakosság kérdésének "frappáns " megoldása.A lXX század második feléig Magyarországon a szabályozatlan folyók mentén (szerintem) több mint kétmillió ember élt teljesen önellátó módon a folyók kincseiből, míg a legnagyob magyarunk a (bolond Stefi gróf) fejéből ki nem pattant a szabályozás gondolata.Ezek a népek az édenben éltek. Igényeiket a lehetőségeikhez igazították, nem voltak bevonhatók a gazdasági verseny taposómalmába. pénzt alig használtak.
Az utolsó népréteg amely képes lett volna életben maradni akár pénz nélkül is saját erejéből, az a kuláknak bélyegzett magyar paraszt volt. Közismert mi lett velük.
Szóval szép dolog ,ha némelyek ápolják a,- hogy maradjunk életben szélsőséges társadalmi és gazdasági viszonyok között hagyományait, de ne legyenek illúzióik. A háttérhatalom utálja a különutasokat. Ha egy légycsapónyira való összegyűlik belőlük csapni fog.
Tisztelettel:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!