fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Önellátás

Csak az országvezetésnek a szándékán múlik, hogy az emberek miért nem laknak környezetbarát, energiatakarékos, természetes házakban napjainkban. A szándékukon múlik... az ártó szándékukon, hogy még nem valósultak meg ilyen jellegű építmények nagy számban hazánkban. Az önellátás és az önfenntartó életmód elengedhetetlenül fontos a nemzet számára, hogy minél előbb függetlenedni tudjunk a központosított, függőségbe taszító energiaellátóktól, és szolgáltatóktól.

Az IMF hiteleket törlesztjük ezerrel, de a nemzet számára már nincs lehetőség, hogy családot alapíthasson és megalapozza az újabb nemzedék megszületését. Központilag van ez így kivitelezve és ne is álmodozzatok arról, hogy véletlenül alakulnak a dolgok ebbe az irányba. Egy szándékos népirtás, szolid változatát tapasztalhatjuk meg saját bőrünkön napjainkban. Pedig politikusaink annyira tudják mondani,  hogy mit kéne csinálni, de már megcsinálni a kimondott gondolatokat sorra elfelejtik! Jobb és bal oldalon is. Miért? Mert mind a háttérhatalom érdekeit szolgálják ki, akik nem magyarok, hanem csak a magyarság élősködői és megszállói. Isten mentsen tőlük, és aljas tevékenységüktől!

Isten segítse a magyarságot, hogy ismét normális, teljes, boldog életet tudjunk élni maradéktalanul!

Kérd te is ezt!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!