fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező szerek

Csak a természettel összhangban lehetséges a Földön az élet. Minden egyéb más, csak a széllel szemben való erőlködés. Hiábavaló, szenvedéssel jár, és csak a pusztulást hordozza magában. Mint ezek a vegyszerek és vetőmagok, amelyeket a Monsanto http://www.monsanto.hu/ cég állít elő természetellenes úton. Ne akarjunk Istent játszani ezzel a génmódosítgatással ész nélkül, mert bölcsesség nélkül a tudás csak teher lesz a háton.

Hazánkban is megtalálhatóak még ilyen világcégek. Például a Syngenta, amelyről jó, ha tudod, hogy ő sem a magyar gazdák megsegítéséért van. Még, ha úgy csinál akkor sem! http://www3.syngenta.com/country/hu/hu/Pages/fooldal.aspx

Saját magam is tapasztaltam egy ilyen cégnél, hogy a konténer, ahol a permetszereket tartották egy erdős területen lett felállítva. Egyszer csak azt vettük észre, hogy a közvetlen mellette álló fák, körkörösen elkezdtek kiszáradni körülötte. Pedig a legmodernebb tárolórendszerben voltak elhelyezve ezek a veszélyes anyagok. Mégis a kipárolgásaik, a nagy, vastag növényeket tönkre tették.

Ismét láthatjuk példáját, hogy a profit számít jobban bizonyos érdekköröknek, nem az, hogy egy normálisan megőrzött Földön tudjanak élni az emberek. A csőlátásukkal generációk sorsát nehezítik meg így.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Fénybenjáró 2015-01-05 21:52
Úgy szokott lenni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # BBB 2015-01-08 08:54
a linket törölték
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!