fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Önellátás

1935437_941431709245682_6603820398187780250_n   

Szóval nagyon meg küzdöttünk a párával és nem tudtam mitévő legyek. A falon folyt a víz és minden penészedett.
Elősször azt hittük,hogy a sok növény miatt van vagy a 2 tető nélküli akvárium miatt. De olyan nagy volt a pára,hogy az akvárium vize után sose kellett tölteni, tehát nem is tudott párologni.


Ez a pára 75-80% közt volt (hoztam egy mérőt).
Elkezdtem számolni a márkás páramentesítőt: helységenként 2 készülék kell minimum az 4x2=8. 8 db készülék benne 1 tabletta 24000 Ft. Ha minden jól megy akkor még 2x kell utántölteni. 1 utántöltőben van 2 tabletta tehát 8 utántöltő megint csak 24000 Ft. Össz: 48000 Ft.
Megnéztem azt is, hogy egy elektromos gép 60000- nél kezdődik ami már jó is! Na de az áramot fogyaszt.
Na neki ültem barátommal Google-val 2 éjszaka és olvastam kerestem kutattam. Azt meg találtam, hogy a C pára stopp tabletta 80% kalcium klorid a többi felület aktív anyag és illat anyag. No nekem semmilyen felület aktív nem kell az illatot meg had döntsem már el én ne egy cég.
Megtudakoltam hol lehet ezt a Kalcium-klorid pelyhet kapni. Hát interneten Tesc... Mezőgazdasági stb. Egyre kell figyelni hogy ez a fajta kell ami 77%-os.
Megvettem a pelyhet és el kezdtem készüléket gyártani ez látszik a képeken. A harisnyás sajnos nem működik. A párát össze szedi de a harisnyából nem csöpög le.
Eleinte 8 készülék volt ez segített az ideális 35-60%-os tartományba húzni a párát ami azt jelenti 55-58% volt. Be üzemeltünk még 3-at és jelenleg látszik 48%-on vagyunk.
Az meg hogy a műanyag ablakos házakat sűrűn kell szellőztetni mit sem ért. 78%-nál ablak kinyit naponta többször is szellőzés végén le ment 60-ra de 10 perc után ismét 78-on volt.

JA ÉS MÉG A LÉNYEG! Az összegyűlt folyadékot tessék kannába gyüjteni és a nyáron a szabadban kiszárítani ugyanis vissza fog kristályosodni és a következő telet kezdhetjük ugyan ezzel az adaggal.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!