fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Önellátás

Sziasztok. Ez a kép itt fölül a gyökérteres szennyvíztisztítónk. Tudom, hogy az udvari WC a legjobb, meg a lavórban mosdás, de azért megcsináltuk. Ez a nádas tisztítja 7 éve a szennyvizet. Még nem volt nálunk szippantó - igaz, hogy a kert végébe be sem tud jönni, 60 méter csöve meg nincs.

Gondolom többen jártok hasonló cipőben, mint én. Vagyis a gazdálkodást az alapokról kezditek ti is. Nálunk tegnap volt először sas támadás. Nagyon felborzolta a kedélyeket! Egy tyúknak eltört a lába és amelyikről azt hittük, hogy elvitte, délután előmerészkedett. Az egész baromfi állomány órákig néma csöndben lapult. Az volt a szerencsénk, hogy hallottam, hogy balhé van, kimentem és még láttam a madarat elrepülni. A következő kép a házunk utca frontja. Innen jönnek a sasok és a rókák. 

Rakok még képet ide. Macskát az egerek miatt kellett beszerezni, de tyúkot, kispipit nem ehet. Azt is most tanultuk meg, hogy a macska haszon állat és nem kis kedvenc. És azt is idén tapasztaltuk meg, hogy Budapestről özönlik ki a patkány. Erről nem rakok ki képet. Nálunk az a szabály, hogy a lakásban nem lehet egér, patkány, hangya, stb. De az udvar már az ő területük. Ott nincsen bántódásuk. Patkány ellen van egy kutya és öt gyöngytyúk. Egyenlőre jó a helyzet.   

 

Ez a fekete macska szerintem a vadonból jött hozzánk. Napokig egy oszlop tetején ücsörgött és nyávogott. Nem mert lejönni a kutya miatt, de nálunk akarta leélni az életét. Most velünk él. Móka a neve. Ide a végére rakok még egy képet. Gyönyörű ez az Isten teremtette világ! 

További szép őszt kívánok!

http://tanitvany.blogspot.com/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Scythion 2011-08-19 13:26
Úgy élnék ott, rossz egy bérház nevű raktárban élni. :sad:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-08-19 18:23
fontos lenne, hogy a magyarok újra önellátóakká tudjanak válni
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!