fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Önellátás

Kuba sikeresen alkalmazkodni tudott egy gazdasági összeomlás következményeihez. Önellátó kisgazdaságokat és országot hoztak létre, amelyekkel átvészelték a problémás időket.

Nekünk is van egy mesterségesen generált válságunk. Ha összeomlik, akkor Magyarországot is kénytelenek leszünk önellátóvá tenni, hogy a megélhetésünk biztosított legyen. Ebben a videóban nagyon sok jó ötletet találsz, hogy hogyan tudnád megszervezni a túlélésedet abban az esetben, ha a közellátás megszűnne, vagy akadozni kezdene.

  


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Lívia 2013-10-27 12:56
Nem érhető el sajnos a videó. Nem tudnád feltenni ismét? Köszönöm!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Lívia 2013-10-27 17:53
Bár az oldalon valóban nem érhető el, de beírva a címet keresőbe, megtalálható a neten a teljes, feliratos film. Érdemes megnézni!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!