fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Akvapónia

Ázsiában jobban elterjedt az akvapónia, amely egy remek megújításává válhat a mezőgazdaságnak és a zöldségtermesztésnek.

Bővebben erről itt olvashatsz: http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/oenellatas/1003-akvaponistak-batorsag-interju-a-debreceni-agrarforradalmarral-


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Guli 2013-06-05 11:38
Adjon Isten!
foglalkoztam én is az aquaphoniával éveken keresztül. az eredmény hatásos, szép bő terméshozam azonban a íz sosem lesz a fölben termesztetthez fogható. Úgy gondolom, hogy a földben termesztett növényeknek párja nincs. És a földanya is arra vár, hogy foglalkozzunk vele újítsuk meg persze természetes szerves anyagokkal trágyázzunk és a hatás nem fog elmaradni. az aquapónia olyan helyekre "való" MINT azok a nagyvárosok ahol a termőföld már betonréteg alá került. Magyarország viszont kiváló termőtalajjal megáldott így fölöslegesnek tartom a beltéri mondjuk úgy műkertészkedést . Irány vissza a természetbe!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!