fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Akvapónia


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # sipiatti 2013-04-15 08:01
Jónak tűnik az aquapónia, de alapvetően hibás gondolat. Nincs benne természetes egyensúly, a növények tápanyagellátás a hiányos. Bocsánat a kifejezésért, de a halsz@r nem talaj, nem tartalmazza azt az ökoszisztémát, ami a növényeknek szükséges. Ráadásul az aquaponisták gyakorlatilag táppal etetnek, amibe a gyártó azt rak amit akar - nem tudod mi van benne. Vagyis természetes élelem helyett, csak annyi a különbség, hogy magad állítod elő a mesterséges élelmedet.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-04-15 10:15
A halak élelmezése természetes eleséggel is megoldható. Erre az akvapóniás menüpont alatt találhatsz is pár példát.

Kavics ágy végül is van a növények gyökérzetének.

Azt kell kitalálni, hogy hogyan lehet természetes anyagok hozzáadásával tökéletesen pótolni a hiányzó tápanyagokat a növények számára.

Mert, ha ez sikerül, akkor az akvapónia a világ élelmezésében nagy fejlődést jelenthet. Mivel télen és hidegben is lehet majd termelni.

Én amondó vagyok, hogy az akvapóniás vetemény még mindig jobb, mint a szupermárketek génmódosított, vegyszerezett termékei.

Bevizsgálták egy rakás magyarországi áruház kínálatát és hiteles forrásokból tudom, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!