fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Videók - Videók

Terjeszd mindenkinek! Mostantól itt is megnézheted az általunk készített kisfilmeket, mivel ide is feltöltöttük őket:

http://videa.hu/tagok/1505285

Köszönöm Campelek nevű kolegámnak a segítséget, aki nélkül nehéz lett volna ezt megvalósítani. Ugyan akkor hálás vagyok Székelymagyarnak és sok más személynek, akiket nem említek név szerint, hogy segítik a lap működését és az információk terjesztését!

Isten Áldja Őket! :)

Esetleg, ha ismersz még más magyar videómegosztókat, akkor oda is feltöltheted bátran az anyagokat. Ha sikerült, akkor küld be a videótár címét és feltesszük a lapra is, hogy megosszuk a többi olvasónkkal. Fent vagyunk már Youtube-on, Vimeon, IndaVideon, és Videan is.

A videókat le tudod tölteni az alábbi cikkben leírtak szerint, hogy feltölthesd őket más videó portálokra:

http://mkh.comlu.com/index.php/videoink/videoink-letoeltese


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!