fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

A tervezett elavulás című filmben bemutatnak egy olyan izzót, ami már az 1900-as évek eleje óta ég és még mindig semmi baja. Ahhoz képest ezeknek az új izzóknak az élettartamban nem akkora szám, de legalább fejlődés, a mostani szándékosan silánnyá tett égőkhöz képest.

 

 

Nem rég kerül forgalomba az Egyesült Államokban az LED-lámpa, amelynek 20 éves élettartammal rendelkezik. A holland Philips cég által készített lámpa mindössze 10 Watt energiát igényel. Úgy tervezték, hogy összességében 100 ezer órán át képes világítani.

A LED-lámpa első változata 60$-ba került, azonban jelenleg a gyártó cégnek sikerült megegyeznie egy sor üzlettel a vevőknek nyújtandó kedvezményekről. Az árusító helyeken a tartós izzót 20$-ért megvásárolhatják. 2014-ben a normál 40 Wattos vagy azoknál erősebb lámpákat betiltják az Egyesült Államokban.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!