fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

 

Van egy-két tény, amit megmagyarázni nem lehet, csak egyszerűen el kell fogadni. A tudomány jelenlegi tézisei sok-sok változtatást igényelnek, ezért nem mindig fogadható el a forrásmunkákra való állandó hivatkozgatás, mely sok esetben nem más, mint téves elméletek egymásra épülése.

Ilyen tény, hogy minden formához, anyagminőséghez, tájoláshoz egy arra, és csak arra jellemző energia együttes tartozik. Az energia legfőbb jellemzője, hogy bizonyos nagyságú térben (erőtér) hatásokat fejt ki a környezetére, például a hőenergia felmelegíti a környezetét. A lappiramis energia viszont a vízmolekulákra fejti ki hatásait. A lappiramisra helyezett víz mérhető, ismétlem mérhető tulajdonságai megváltoznak, csak tudni kell, hogy mit kell mérni, milyen műszerrel, mikor és hogyan. Életterünkben a vízmolekula szinte mindenütt megtalálható, ezért hatásait figyelembe kell venni, ezeket figyelmen kívül hagyni nem szabad.

A piramishatásokról bővebben lehet olvasni Max Toth magyar származású piramiskutató "Gyógyító piramis" című könyvében. A lappiramis hatásai a piramisokéval egyezőek, csak könnyebben kezelhetők kis méretüknél fogva. A lappiramis egy lap, mely negatív piramis mintákat tartalmaz. Anyaga speciális ásványi anyag keverék bizonyos hordozó anyagba keverve, például műanyagba.

A lappiramis sugárzó zónájába eső elektronok, ionok az élő szervezetekben átalakulnak mágneses térerővé, mely kis intenzitású (1-50 Gauss), de nagy felületen hat és nagy áthatolóképességű. Tudni kell, hogy jelenleg a földünkön mérhető átlagos mágneses térerő 0,5-0,8 Gauss. Az úgynevezett gyógyító helyek (Tápiószentmárton, Bükkszentkereszt stb. ) 3-6 Gauss térerővel rendelkeznek. A fizika tankönyvekbe ennek fordítottja van leírva, azaz ha mágneses teret metszünk vezetővel, akkor feszültség indukálódik. A lappiramis energia lényege, hogy nem tekerccsel, elektromágnessel hozzuk létre a mágneses térerőt. Az élet egyik fontos, de meghatározó tényezője az elő szervezetekben létrejövő elektromos feszültség, mely a környezeti mágnesesség és az élőszervezet mozgása (erővonalmetszés) hatására létrejövő indukción alapszik. Tehát kellő mértékű mágneses térerő nélkül nincs egészséges élet, sőt az égési folyamatok is másképp, kisebb intenzitással, kisebb hatásfokkal játszódnak le.

A lappiramis síkjára merőlegesen bocsát ki sugárzást, melyet legtöbb ember kezével (testével) bizsergés, enyhe hidegérzet, esetleg melegségérzés formájában érzékelni is tud. A sugárzás 3-10 Hz tartományba esik napszaktól függően. Az indukált mágnesesség szintén ennek megfelelően déli vagy északi pólusnak megfelelő jellegű (csak élő szervezeten mérhető ki). A lappiramisra helyezett vízben buborékképződés tapasztalható, a víz pH-ja nő, vezetőképessége, redoxi potenciál értéke, ásványi anyag telitettsége megváltozik. A vízből a mechanikai jellegű szennyeződések 3-6-szor gyorsabban válnak ki. De a hatások lassan, többóra elteltével jelentkeznek mérhető formában, itt a hatások nem lórúgásszerűek, hanem fokozatosan épülnek fel. Mivel élőlénybarát sugárzásokról van szó, ezért széleskörű felhasználása lehetséges vízkezelésben, szennyvíztisztításban, nővény és állattenyésztésben és fájdalomcsillapításban.

Bővebben a www.lappiramis.hu honlapon lehet erről olvasni. A termék, szabadalom magyar produktum. Az égési folyamatokat intenzívebbé teszi, melyet kazánokon, motorokon és autókon teszteltünk. A mérhető energia megtakarítás 8-18% között volt, mely a napszakok változásával van szinkronban. Gépkocsik esetében, mivel egzakt mérés nem végezhető el, ezért a gépkocsiszekrény (karosszéria) mágneses aktivizálása volt a cél, mely jobb vezetői közérzetet eredményezett. Hosszú utakon kisebb mértékű elfáradás volt kísérletező munkánk jutalma. A kedvezőbb gyorsulás csak további vezetői élményt jelentett. Egy vezető háta mögött elhelyezett lappiramis, vagy a dísztárcsába beépített lappiramis hatása magáért beszél.

A lappiramissal kezelt víz, mely anyag specifikus információkat tartalmaz, életminőség (immunrendszer) javító hatású, melyet tudományos labor kísérletekkel és üzemi (nyúltenyésztési) kísérletekkel is bizonyítottuk. Az üzemi kísérletek haszna kiemelkedő gyógyszer megtakarítás.

A bizonyítás saját magunk számára történik, mivel ismert a jelenlegi hozzáállás minden újhoz. Ez nem baj, ez egyezik a természet törvényeivel. Az új gondolatok, módszerek, ha egy kritikus tömeget elérnek, utána robbanásszerűen terjednek, ezt ki kell tudni várni. Egyet nem szabad, a szkeptikusokat észrevenni és meghallgatni őket, ez tőlünk magánkutatóktól energiát von el. Ne feledjétek a kutya ugat, a karaván halad.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!