fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Érdekes cikk egy légi járműről, amit már többször megfigyeltek. Vajon miket titkolnak még előlünk?

Hivatalosan nem létezik. Az Aurora nevezetü, legexotikusabb kémrepülök és egyéb repülö eszközök fejlesztésével foglalkozó "fekete projekt" a hivatalos közlések szerint a hidegháború után megszünt, az SR-71-es kémrepülö volt állítólag az utolsó a sorban. Nos, nem volt. Az egyik kései utód a TR-3B kódjelü  antigravitációs repülöeszköz. Az idáig példátlan mértékü eltitkolás - az antigravitáció miatt - tulajdonképpen érthetö. A majdhogynem futballpálya méretü gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hömérsékletü, nagy nyomású higanyplazma segítségével majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs eröterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.

Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású "akrobata-mutatványokra" képes a nagyteljesítményü rakétahajtómüvei által, melyek állítólag valamilyen szintén nem konvencionális, nukleáris meghajtótechnológiákkal müködnek. S ami szintén meghökkentö: a TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülöeszköz plussz ürrepülögép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és földkörüli pályára lépni az ürben.

 Sok weboldal is foglalkozik vele, melyeken egyre több szemtanú számol be a fura "repülö háromszögröl", mely nem ad ki hangot, képes lebegni, forogni a tengelye körül, és függöleges irányban is mozogni, ami miatt a legtöbb ember - hacsak elöre nem tud a létezéséröl - UFO-nak véli.

http://www.darkgovernment.com/tr3b.html

Becslések szerint az elmúlt húsz év háromszög alakú, bizarr "UFO" megfigyeléseinek a tekintélyes részéért ez a titkos repülöeszköz felelös. De vigyázat: léteznek valódi UFOk is.

A gép további tulajdonsága, hogy képes változtatni felszínének a színét, pl. éjszaka feketére, nappal, napos égbolt esetén pedig fehérre vagy valamilyen világoskék árnyalatra, valamilyen különleges, "kvázi kristály" bevonatnak köszönhetöen. Az már csak "természetes", hogy a radarok nem tudják észlelni, söt, állítólag hamis radarképet is képes elöidézni magáról valamilyen szintén nem nyilvános technológia segítségével.

A higanyplazma a háromszög belsö részében, gömb alakban  van rotáltatva nagyon alacsony höfokon, nagyon nagy nyomás alatt, ez okozza az anti-gravitációs effektust. Ebben a higanyplazmával körülvett gömbben ül a személyzet is.

A TR-3B idáigi legjobb megfigyelése szerintem ez:

2008 július 23-án készült Párizs felett "éjszakai látásmódú" (infra+látható fény) kamerával. Szabad szemmel éjszaka a háromszög nem látszik, esetleg a fények a háromszög szélein, de azok is csak akkor, ha be vannak kapcsolva. Ha akar, a gép teljesen észrevétlenül repülhet, fény és hangeffektusok nélkül.A plazmagömbböl kijövö (infra?)sugárzás a felvétel vége felé láthatóan "összezavarja" az éjszakai látásmódú kamerát is.

Ilyen és hasonló szuper-légieszközök fejlesztésével az ún. "51-es szektorban" (Area 51), az amerikai hadsereg Groom Lake-i bázisán foglakoznak Nevada államban. És mint már írtam: a TR-3B egyáltalán nem új fejlesztés, már kb. 20 éve üzemben van. Bizonyos hírek szerint már létezik egy sokkal modernebb típus is.

További fényképek és videók a TR-3B-röl ezen a weboldalon is, és tömegével más helyeken is találhatók az interneten:

http://www.tr-3b.com/info.html

A TR-3B-n kívül léteznek más, még ettöl is egzotikusabb légieszközök, amikröl viszont még a TR-3B-töl is kevesebbet tudni, és felvételek se nagyon léteznek róluk. Számos beszámoló található például az ún. "repülö korongról", melyet már a világ számos pontján láttak, de közeli felvétel még nem készült róla. A típusszáma állítólag X-22A. Valószínüleg valahogy így néz ki (ez a kép nem valódi, szerkesztett):

 

 Ami viszont valódi, azok ezek a 2008 márciusában Colorado felett készült felvételek egy fura, korongszerü "akármiröl" , amik - szerintem - legnagyobb valószínüséggel ezt a rejtélyes "korongot" mutatják repülés közben.

http://www.carnicom.com/anomalies1.htm

 

A kérdés már csak az, ha léteznek ilyen légieszközök, melyekhez képest már a jelenlegi sugárhajtású személyszállítók is kökorszakiak, vajon miért kell még mindig órák hosszatt kerozintól büzölgö Boeingokban v. Airbusok-ban zötykölödnünk, ha mondjuk az USAba vagy valami hasonlóan távoli helyre akarunk eljutni? Miért nincsenek ezek a fantasztikus technológiák az emberiség javára kihasználva?

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!