fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

A tudomány fejlettségi szintje sokkal előrébb jár, mint ahogy azt velünk tudatják. A többi hadititok, egyéb stratégiai titok. A genetikai kísérletek pedig biztosan már megtörténtek a legkülönbözőbb emberi és állati kísérleteken is. Lehetséges, hogy a Dr Monro szigete című filmet is ilyen kutatások ihlették, ahol félig ember, és félig állat lényeket hoztak létre. Lehet, hogy már erre is lehetőség van a technika fejlettsége miatt! Minden csak kutatás és pénz kérdése! Régen az emberek azt hitték, hogy a Föld lapos, és levegőnél nehezebb tárgy sohasem fog repülni. Ne legyetek ezen a korlátozott felfogási formán!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Boros Ottó 2013-08-22 12:21
Ez már a sokadik ilyen cikk, ahol a videó nem működik. Tessék mondani, akkor minek teszik fel a cikket?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-08-23 18:33
Köszönd meg a youtubnak, aki folyamatosan akadályozza a videók feltöltését különböző akármilyen jogokra hivatkozva. Valamint el is tűnnek anyagok a rendszeréből.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Azele 2013-11-26 12:34
Ha ez igaz, Steve Jobs nem halt volna meg, gondolkodj!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!