fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Ha egy kicsit logikusan gondolkozunk, akkor mekkora a valószínűsége annak, hogy a végtelenben, az univerzumban, a világmindenségben, a rettentően sok bolygó közül valamelyiken kialakulhatott intelligens élet? Mekkora a valószínűsége annak, hogy a végtelen sok galaxisban, létre jött olyan fejlett, vagy fejlettebb faj, mint például a Földön az ember???

Még, ha nem is minden helyen lehetséges ez, de akkor is a végtelenben, végtelen sok ilyen civilizáció létezik. Az más kérdés, hogy nem találkozunk minden nap velük, vagy, hogy a világképünket elég erősen bekorlátozták, hogy tudatlanságban és irányítás alatt tarthassanak bennünket.

Matematikailag a végtelenben, a lehetősége ilyen fajok kialakulásának, végtelenül nagy!

Aki nem hiszi járjon utána!

Már csak az a kérdés, hogy ezek a képek hitelesek-e, vagy csak trükkfelvételek? Elég valóságosan néz ki benne a szereplő. Vagy csak modernkori videótrükk lenne? Mindenki döntse el saját maga!

Régebben láttam egy közvélemény kutatást, ahol az emberek 70%-a hitt abban, hogy van rajtunk kívül is élet a végtelenben!

Régen az emberek azt hitték, hogy a Föld lapos és hogy a levegőnél nehezebb dolog nem repülhet. Az idő műlásával ezek az általánosan elterjedt tévképzetek megdőltek. Lépjetek ki a korlátozott felfogásból, világnézetből, mert az egész Föld, csak egy porszem a világmindenség határtalanságában. Nem vagyunk mi olyan nagy durranás, mint ahogy azt elhitetjük magunkkal.

Az FBI pedig már beismerte, amit eddig tagadott, hogy a roswelli ufókkal kapcsolatos hírek valóban megtörténtek. Bővebben erről itt: http://www.fn.hu/tudomany/20110411/fbi_mar_nem_cafolja/

Itt pedig az elhíresült videóanyag látható evvel kapcsolatban. Csak nagykorúaknak, mivel egy boncolást rögzítettek videóra benne:

http://www.youtube.com/watch?v=mkUIImsS9N4

Itt pedig egy hosszabb változat, de ez csak regisztrált tagok nézhetik meg, ha jól értettem:

http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Szabi 2011-07-10 13:17
Atyaeg, szeretném arra felhívni a figyelmedet, hogy az ilyen ufós és egyéb áltudományos témákkal foglalkozó bejegyzésekkel csak a többi, valóban fontos dolgokat bemutató bejegyzéseidet hitelteleníted. Gondolj bele, ki fogja komolyan venni a média manipulálásáról szóló videóidat, bejegyzéseidet, ha ilyeneket is felteszel, mint ez, vagy például az Egely videó.

Az Egely-kerékről, wikipedia-ról:
"A kereket megvizsgáló egyéb csoportok a mozgást a tenyér hőkülönbségei által keltett légörvényeknek tulajdonították , és rámutattak arra, hogy a kereket búrával lefedve vagy a légáramoktól más módon elszigetelve az egyáltalán nem reagál az emberi kézre, valamint hogy egyenlőtlenül melegített viasz kézutánzattal a kerék ugyanúgy forgásba hozható, mint az emberi kézzel."

Nem állítom, hogy hiteles lenne a wikipedia sem, de hacsak nem láttál Egely kereket élőben és nem tesztelted te magad, akkor kérlek ne tegyél fel ilyeneket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Szabi 2011-07-10 13:34
Az előző hozzászólással csak arra szeretnék rámutatni, hogy ilyenek miatt sajnos olyannak tűnik a honlapod, mint az egyik, általad belinkelt Alan Watt videóban elmondottak: A háttérhatalom tényleges ármánykodásait bemutató, valóban segítő szándékú honlapok hiteltelenítésé re hozzájuk hasonló honlapokat hoznak létre, azzal a különbséggel, hogy képtelen "hüllő-összeesküvéses", ufós sztorikat, ezoterikus varázslós maszlagot is felraknak, és emiatt a tényleg hasznos honlapokat is egy kalap alá veszik vele a látogatók, és az üzenetüket elvetik, az igazi összeesküvések leleplezésének hallatán csak legyintenek, hogy biztos megint valami hülyeség.

A honlapodról az a véleményem, hogy nagyon is szükség van a háttérhatalom, a média és az oktatás hazugságai, a történelemhamis ítás, tudatbefolyásol ás bemutatására, amit remekül végzel. Viszont kérlek légy óvatosabb, nehogy a saját hasznos munkádat ásd alá.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-07-10 14:39
Üdv!

Egely György munkásságának utána jártam és hiteles forrásokból tudom, hogy a kutatásai nagyon is valós dolgokról szól. Ezért szervez az áltudományos akadémia előadásokat a lejáratására. A kerék akkor is mozgásba kezd, ha nincs a közelében kéz, sem semmi egyéb mesterséges dolog. Elég, ha valaki a szobában elkezdi nézni a kereket és akkor is megindul a forgása.

Az idegenekkel kapcsolatos információk pedig a tudat tágítása végett került fel. Ha nem érted még sem, hogy mit keresnek ezen a lapon, akkor olvasd el a szöveget, amit melléfűztem gondolatébreszt őül. Mellesleg az FBI honlapján is elismerték, hogy tényleg megtörténtek azok az események, amelyeket eddig annyira titokban tartottak.

Mindenki csak annyit higgyen el a lap mondanivalójábó l, amennyit jónak lát belőle. Csak annyit, amennyi igazságtartalmu k van. Tessék kutatni az igazságokat és azok az ellenállások, amelyek ezt a kommentet ihlették, szépen szertefoszlanak majd az igazság fényében!

Isten Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Márkus Martin 2011-07-10 22:03
Valóban "hivatalos" adatok a roswell-i akták, de ebben a világban mit jelent ez a szó? Sajnos szinte semmit. Mellesleg ezek az adatok már április előtt is ismertek voltak a lakosság köreiben. (áprilisban hozták nyilvánosságra)
A mellékelt youtube video "hivatalosan" hamisítvány. Nagyon élethűnek tűnik az orvostudomány és az informatika szemével nézve is.
Attól tartok, hogy kicsi az esélye, hogy hiteles információkhoz jussunk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Józsi 2011-07-12 14:07
A felvételek nem valósak. A készítők maguk is beismerték, hogy csak egy viccnek szánták, miután a hitelességet illetően a következő fő gyanúk merültek fel:
- a készítés ideje nem indokolja a fekete-fehér filmfelvételt
- az ilyen boncolást több (rögzített) kamerával, szinte minden szögből kellene felvenni, hogy minél részletesebben maradjon meg a folyamat.
- a beavatkozást végző boncnok nem szakavatott, mivel nem szakszerűen bánik az eszközökkel (kéztartás, az eszközök szabály szerű használata, sebészeti-mozzanatok)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-07-12 23:00
Érdekes, hogy az FBI mégis beismerte, hogy léteznek más civilizációk az emberén kívül.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!