fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Feltalálója szerint egy új álcázóanyag annyira hatékony, hogy azt sem vennénk észre, ha valaki abból készült ruhát viselve bejönne a szobánkba. A technológia fejlődésével a harcászat fokozatosan egyre személytelenebbé válik, hiszen a veszteségek minimalizálása érdekében a hadseregek napról napra több feladatot bíznak specializált robotokra. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne szükség katonákra, a legújabb hírek szerint ráadásul a közeljövő harcosai a filmekben és játékokban látott módon akár láthatatlanná is válhatnak majd.

quantum-stealth_screenshot_20121216120414_2_nfh


 

A beágyazott képeken a hadseregek által igényelt álcázófestéseiről elhíresült kanadai HyperStealth Biotechnology Corp. Quantom Stealth nevű termékének illusztrációs fotói láthatóak, a magyarázat szerint „valódi” képeket egyelőre nem hozhat nyilvánosságra a vállalat. Guy Cramer, a megoldás feltalálója szerint a speciális anyag annyira hatékony, hogy szinte bármit teljesen láthatatlanná tud tenni, állítása szerint még azt sem vennénk észre, ha egy ilyenbe „csomagolt” katona besettenkedne a szobánkba.

 
A Quantum Stealth legnagyobb erénye, hogy optikai szálakkal kiegészített szövetről van szó: egyáltalán nem tartalmaz elektronikát és tükröket, nincs szüksége áramforrásra, összehajtogatva pedig nyugodtan be lehet tenni egy hátizsákba. A fénysugarak „meghajlításával” működő megoldás nem csak vizuálisan képes álcázni, hanem a hőkamerák elől is elfedi a viselőjét.

Hírfigyelő Szolgálat - Jövőnk.info


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # aasoft 2014-11-28 08:33
Az még senkinek sem jutott eszébe, hogy az ilyen fejlesztések helyett békés célok érdekében kéne felhasználni az erőforrásokat??????????????
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!