fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Csefkó Pál Tamás (Budapest, 1967. január 28. –) magyar feltaláló, energiakutató, fejlesztő

1967-ben született, 1984 óta foglalkozik intenzíven energiakutatással. Fő iránya a nullponti energia kutatása.

Az ENERGITECH egyesület kitalálója és megalapítója, illetve a TESLA csoport alapító tagja, ahol a magyar feltalálók és ötletemberek minden hónapban összejönnek és előadásokat, bemutatókat tartanak, illetve megvitatják ezen berendezések működéseit.

Találmányaival az energetikában használt berendezések energiafogyasztásának csökkentését véli elérni. Véleménye szerint a nagy hatásfokú invertereinek köszönhetően az alternatív energiák jobb hatásfokkal használhatók fel, mint a hagyományos inverterekkel, eddig 17 találmányt jelentett be szabadalmaztatásra, melyek közül jelenleg (2014) egyet sem fogadtak el.[2] Több műsorban is szerepelt találmányaival a különféle műsorszóró csatornákon.

Ugyanakkor a találmányait, műszaki megoldásait a szakma számos képviselője határozottan megkérdőjelezi, sőt vitacikkben cáfolják a működésről szóló bejelentéseket.

Kritika
Csefkó Pált számos kritika érte, melyek kétségbe vonják, hogy találmányai valóban újdonságok.

A Puskás Tivadar Távközlési Technikum szerint az Csefkó Pál csaló, és egyetlen új találmánya sincs. A médiában már létező találmányokról beszél. Leleplezéséről már diplomamunka is íródott.

Csefkó Pál Tamás

bemutatkozása

1967-ben születtem Budapesten. Kiváló szakmai eredményeimnek köszönhetően, 
1981-ben felvételi nélkül kerültem a 30.sz. Szakiskola és Technikus Szakközépiskolába, ahol
1984-ben "elektronikai műszerész" szakképesítést szereztem.
1984-1997-ig rádiótelefon szerelőként dolgoztam, több ízben indultam "A szakma kiváló ifjú mestere" vetélkedőn, első helyezéseket elérve.
1986-ban a Budapesti Számítástechnikai Szakkiállítás első helyezettje lettem a legkisebb házi építésű számítógép megépítésével.

1984-ben kezdtem el "zéropoint energia" kutatásaimat, és ebben az évben építettem meg első saját invertereimet, melynek folyamatos fejlesztésével jutottam el a jelenlegi készülékemig. Nikola Tesla utáni rajongásom az 1980-s évek végén erősödött meg bennem, mindig szerettem volna csodálatos és maradandó dolgokat alkotni, mint Ő.
1998-ban saját üzletet nyitottam, Megahertcz műszaki kereskedés néven, 2001-ben alapító tagja vagyok a Tesla klubnak, ahol másfél havonta találkozunk, és a Tér Energetikával, kapcsolatos berendezésekkel foglalkozunk, és megvitatjuk működésüket.
2002-ben találmányaimnak köszönhetően Kitalálója és megalapítója többedmagammal az Energitech Egyesületnek, ahol minden hónap második szombatján találkozunk, előadásokat és bemutatókat tartunk, az egyesület célja, hogy összefogja a Magyarországon lévő feltalálókat, fejlesztőket, illetve a technikai újdonságok után érdeklődő embereket, és a gyártás érett berendezéseket a gyártáshoz segítse.

2002-ben megalapítottam a Fluxus szövetkezetet melynek elnöke voltam, majd később átalakult Fluxus Kft-é melynek ügyvezetője lettem.
2003-ban a kifejlesztett és gyártásérett berendezések gyártására a Future 2003 Kft-t lett megalapítva.
2004-ben az újabb találmányaimhoz a CSP ENERGY Ltd. angol cég német befektetőkkel alakult meg a nemzetközi piacon való részvételhez.
2005-ben a Magyar Szabadalmi hivatal éves jelentése közzé tette, hogy az országban a legtöbb szabadalmat én Csefkó Pál Tamás nyújtottam be 2004-ben, ami az interneten is megtekinthető.

2009-ben megalapítottuk az O.YES.USA Llc. Amerikai céget, nemzetközi cégtársakkal melynek az egyik ügyvezetője voltam.
2009-ben A 100 csoda kiállítás megmutatja, hogy milyen a mai Magyarország 100 sikeres fejlesztése, találmánya. A nagy sikerre való tekintettel 6 hónapon keresztül volt látható, a kiállításon egyedüli induló voltam, aki 2 találmányt mutathatott be. Világszerte már több mint 1800 sikeres bemutatót tartottam a találmányaimról és kutatásaimról. Több országban ifjú Teslaként, vagy netán a reinkarnációjaként emlegetnek, remélem, egyszer megfogok felelni ennek a csodálatos névnek, és amit szimbolizál.

Találmányaimmal és fejlesztéseimmel egy jobb jövő elérését tűztem ki célul, elsődlegesen az energia szektort céloztam meg, hogy minél jobb, és energiatakarékosabb berendezések készüljenek az emberiség számára.

Energitech Egyesület helyszíne: Budapest XX. ker. Dessewffy u. 56. (A Vécsey és Dessewffy u. kereszteződésénél) 13-órakkor.http://www.freeweb.hu/energitech/ >

Tesla klubnak helyszíne: Budapest Bikszádi utcai általános iskolában az 1 emeleten. 13-órakkor.
http://www.egely.hu/?page=ujdonsag&lang=hun&id=2 >

Állandó meghívott előadó vagyok minden év márciusában és novemberében, az ENERGIA és UFÓ Konferencián helyszine: Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház 1042 Budapest, István út 17-19.

forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!