fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Nem semmi, hogy hova fejlődik a technika. Hatalmas lehetőségeket rejt magában ez a dolog. Az egész világunkat megreformálhatja. A számítógépes világtól kezdve, a kommunikáción keresztül mindent. Sajnos rossz kezekbe kerülve sok rosszat is létre tud hozni az emberiség számára.

A katonai fejlesztések valószínűleg ennél már ezerszer elképesztőbb dolgokat képesek valóságosnak láttatni. Ha csak megnézzük azt, hogy az egyik tehetségkutató műsorban milyen élethű, meghalt sztárokat elevenítettek meg a fiatal énekesek mellett, akkor rádöbbenünk, hogy a köznép megint csak a felszínt kapargatja és csak sejtése lehet arról, hogy milyen műszaki fejlettségen van az emberiség azon része, akik erőszakosan kisajátították maguknak az ilyen újításokat.

Vagy, ha arra gondolunk, hogy volt olyan fantasztikus film is, ami ezek szerint nem is csak fantáziálgatás, ahol a főhős egy olyan számítógépet kezelt, amelynek nem monitora volt, hanem háromdimenzióban vetítette ki az adatokat. Akkor rádöbbenünk, hogy nagy nagy sötétségben tartják a világot káros erők. Nem a Skype a nagy durranás, hanem az, hogy az ismerősökkel háromdimenziós megnyilvánulásokként beszélgettek.

Mellesleg a hologramot egy magyarországi származású, zsidó kutató fedezte fel az emberiség számára. Nem akarok ítélkezni, de remélem ebben az esetben nem az történt, mint sok másikban, hogy valaki felfedezett valamit, és utána attól a találmányát ellopták, a kutatót ellehetetlenítették, és a felfedezést a megszállók úgy állították be, hogy az az ő saját dicsőségük.

Az Igazság egyszer úgy is kiderül!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!