fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

Mostanában kicsit utána néztem a különböző tudományágak fejlettségi szintjének. Eléggé megdöbbentem. No nem az akadémiákon tanított parasztvakításról beszélek, hanem azokról a kiszivárgott, elhallgatott, elfojtott információkról, amelyek árulkodnak arról, hogy ami hadititok, azt a köznép nem fogja megismerni. Időeltolódás van a tudomány igazi fejlettsége, és az emberek által ismert tudomány szintje, színvonala között. Nem is kicsi. Sötétségben vannak tartva az emberek. Akik pedig elő állnak valamilyen fantasztikus szerkezettel, felfedezéssel, azokat vagy ellehetetlenítik, vagy ellopják az ötleteiket. Rosszabb esetben el is tüntetik őket, ha olyan gépezettel rukkolnak elő, amely veszélyeztetné az üzemanyagbizniszt például. A háttérhatalom érdeke itt is működik. Ha a tévében lehoznak valami fantasztikus technikai újítást, akkor arról jó, ha tudod, hogy az már csak azért kerülhetett ki a nyilvánosság elé is, mert már más országok titkosszolgálatai is mind tudnak róluk, vagy mert már olyan elavult, hogy fényévekkel fejlettebb szerkezetek is léteznek helyettük. Csak nekünk újdonság a kamerás mobil, vagy a videótelefonálgatás, vagy az élethű robot, mivel sötétségben voltunk tartva, és azt hittük, hogy még ma is a kőbaltával vágják ki a fákat.

Elég csak elgondolkoznod a nanotechnológiáról, a génsebészetről, az űrhajózásról, a szabadenergiás motorokról, tudatkutatásról. Rá fogsz döbbenni, hogy amit mi átlag emberek tudunk, az semmi ahhoz képest, amit a titkos laborokban tudnak.

Itt egy érdekes videó a robotkutatásról. Az, hogy ez kikerülhetett az emberek elé, csak azért történt meg, mert már lehet, hogy simán képesek terminátorszerű lényeket működtetni a háttérerők. Az Igazság egyszer úgy is ki fog derülni! :)

Érdekes volt, amikor oda ment a robothoz kötekedni az egyik ember. Belegondolva nem sok esélye lenne egy élő személynek, ha találkozna egy ilyen terminátorral, ami be van programozva harci üzemmódba. Például mesteri szinten ismeri az összes fogást a harcművészetekből, vagy akkora ereje lenne, hogy elég, ha elsuhint melletted a levegőben.

Kevés ember képes egy ütésével az acélt behorpasztani... Lassan lehet lejár az ideje az emberek bevetésének a csatatereken? A tudatkísérletekkel ötvözve a robot technikát, az is egyszer lehet lehetővé fog válni, hogy az emberi lélek egy robot testet irányítson, úgy, hogy közben benne van. Mivel a lélek a testet képes elhagyni...


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Gyu 2011-12-30 18:13
Na jó, de ez csak szórakoztatás volt a videón.
A kötekedés is csak megjátszott volt.
Ebben látszik az ember....:)
A mellén lévő sötétített plexin figyel a muki, és hangszórón játssza be a mechanikus hangokat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-12-30 23:28
Heló!

Utána néztem és a honlapján írják, hogy fellépéseket vállal ez a robot, meg, hogy egy akkumulátorral 8 órát üzemel.

Ha tényleg ember lenne benne, akkor is a neten van még sok érdekes robotról videó, amelyek elég élethűek már. Lemerem fogadni, hogy vannak már ilyen szintű robotok, csak titokban vannak tartva.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!