fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudomány

http://indavideo.hu/video/3D_haznyomtatas

Megdöbbentő szerkezet! Most láttam először. Három dimenzióban is képes műanyagból tárgyakat kinyomtatni ez a gép. Hasonló elven működik, mint a sima, hagyományos két dimenziós nyomtató, csak ez térben alkot. Alkatrészeket, épületek makettjait, tárgyakat, használati eszközöket tud létre hozni, már színes változatban is.

Ha egy kicsit jobban bele gondolunk, akkor a nanotechnológiával és atomkutatással ötvözve, képesek leszünk arra, hogy otthon házilag, bármilyen anyagból eszközöket, gépeket, szerkezeteket állítsunk elő. Az esztergályozást, az öntőipart, préselést, gépgyártást is lehet meg fogja reformálni ez a módszer.

Talán akkor az arany, a gyémánt és a különböző értékes dolgok is elveszítik majd értéküket, mert mindenki házilag, annyi aranytömböt tud majd létrehozni, amennyit csak szeretne. Minden csak idő kérdése, hogy mikor fogják ezeket a szerkezeteket nyilvánosságra hozni. Mivel nagyon nagy valószínűséggel ilyenek már léteznek.

A génkutatással, biológiai ismeretekkel ötvözve pedig, a jövőben valószínűleg lehetséges lesz élő szervezeteket, természetes anyagokat, ásványi anyagokat, szerveket, élelmiszert teljes vitamintartalommal, tervezett módon létre hozni. Mellesleg az Ötödik elem című Bruce Willis filmben, egy ilyen géppel képesek voltak egy halott csontdarabból, egy élő embert, újra alkotni. Lehet a fantázia szüleménye, de az is lehet, hogy az a film is valós eseményeken alapult. Az idő és a kutatások, majd mindent megmutatnak. Csak az a kérdés, hogy a háttérhatalom is azon lesz-e, hogy nekünk is megmutassák ezeket a dolgokat?

Amúgy ezek az ötletek, mind csak az én fejemből pattantak ki. Lehet, hogy fantazmagória, de lehet hogy nem! Mivel megfigyeltem, hogy régebben is voltak gondolatban ilyen találmányaim, amelyek néhány év múlva, valaki mások által megvalósultak. Több embertől hallottam már, hogy ők is tapasztaltak hasonló dolgokat. A kollektív tudat tehát működik. Mások gondolatainak az érzékelése. Lehet maga Isten küldi az információkat, hogy a tudomány fejlődhessen?

Ilyen ötletem volt régebben például a telefonos készülék ötvözése, a holografikus kutatásokkal, ahol a billentyűzetet az asztalra vetíti ki fény formájában a mobil, és úgy tudnak gépelni a személyek, mintha anyagi billentyűzetet használnának... Nem rég találtam meg a videót, hogy már elkészült valahol.

Már csak egy lépés, hogy a monitort is kivetítsék az asztalra. Későbbiekben majd piacra dobják az olyan készüléket, ami a térbe vetíti ki a dolgokat. Szigorúan csak lépésről-lépésre jobbak a szerkezetek, hogy minél több pénzt tudjanak kaszálni az emberektől minden új generációs telefonnal. A végén lehet a számítógép is el fog férni a zsebedben, mert minden majd hologramokként lesz működtetve.

Most kezdtem el kutatni a neten és sorra találom meg az ötletek megvalósított változatait:

http://itcafe.hu/hir/ericsson_spider_lezerbillentyuzet_projektor.html

Most látom, hogy már 2006-ban is léteztek ilyen készülékek, de én nem tudtam róluk. Valahogy még is olyan ez, mintha felfedezné az ember azt, amit már egyszer más is felfedezett.

Becsszó! Tényleg nem tudtam róluk! :)

 

Itt pedig a 3D-s nyomtatás látható.

 

 

 

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!