fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség
Tényleg, miért problémás az otthon szülés? Az nem indok, hogy veszélyes a babára és a mamaára az ellátás körülménye, mivel a kórházakban is ugyan ilyen arányban találhatunk műhibát és gondatlanságot. Talán az orvosok felfuvalkodottságát sérti, hogy az élet nélkülük is képes megszületni, és tovább adódni? Ezért lépnének fel olyan erőszakosan az otthonszülés ellen? Vagy tán problémát jelent az elit számára, hogy nem tudják az otthon születő babákat egyből felcímkézni és beoltani mérgekkel? Az anyától elszakítva tartani? Steril, rideg körülmények között a világra bújtatni, a leglehetetlenebb pózban?
 
 
Oké, én azt hiszem még azoknak is érezhető, hogy itt valami nem stimmel, akik nem hisznek az összeesküvés-elméletekben, akik szerint a nagy földrengések teljesen véletlenül találnak el mindig pont atomerőműveket vagy kormányépületeket és a vitaminokat is csak azért akarják betiltani, hogy megóvjanak minket a túladagolástól.

Miért van börtönben Geréb Ágnes? Miért kezel a rendőrség úgy egy kedves, melegszívű asszonyt, mint egy köztörvényes bűnözőt. Miért kap komolyabb büntetést, mint a milliárdokat sikkasztó politikus. Miért kell az otthonszülést jobban megregulázni mint az ingatlanpanamázást? Az még oké, hogy begyűjtenek, ha nem fizetem be az adót, de ki a fenét zavar, ha én otthon szülöm meg a gyermekemet??

Talán még akadnak olyanok, akiknek nem köti le minden idejét a Barátok Közt vagy a legújabb sztárcsináló követése, és az ezekhez hasonló kérdések is foglalkoztatnak. Bizonyára sokan vannak közöttük, akik már megtalálták a választ, de valószínűleg olyanok is, akik épp most keresgélik...
Hát nekik szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

1931-ben az ismert író, Aldous Huxley, írt egy könyvet,Szép Új Világ címmel. Akik esetleg még nem olvasták,ide kattintva letölthetik és pótolhatják a dolgot. A könyvet legtöbben úgy tartják számon, mint sci-fi-t, mint utópisztikus paródiát. Ami viszont elkerüli figyelmüket, az az, hogy a szerző alig egy évvel halála előtt adott egy kevésbé ismert interjút, melyben elmesélte, hogy az emberek félreértik művét, ő csak azt írta le, amit az elit meg kíván valósítani számunkra.
Azért, amikor Huxley ilyesmit mond, arra érdemes odafigyelni, mert ez az úriember nem volt akárki. Aki tudja mi az a "300-ak tanácsa", az megtalálhatja a nevét a taglistában, aki nem, annak elég ránéznie a családfájára, hogy lássa milyen befolyásos vérvonalról van szó: bátyja az UNESCO legelső elnöke volt,nagyapja  Darwin legközelebbi barátja és munkatársa, a fajelmélet társ-alkotója, stb...
Huxley ebben a könyvben egy olyan társadalmat mutat be, melyben a gyermekeket már nem is anyák szülik, és az "új egyedeket" laboratóriumi körülmények között nevelik fel. Közben, fejlődésük megfelelő szakaszaiban, különféle anyagokat fecskendeznek beléjük, melyek többek között például visszafogják értelmi képességüket, ezzel alakítva ki különböző kasztokat. Az úgynevezett Epszilonok például annyira buták maradnak, hogy csak fizikai munkára alkalmasak. De ez így van rendjén, mondja a könyv tanulsága, mert ha mindenki okos lenne, akkor senki nem akarná ezeket a munkákat elvégezni, ugyebár.Aki a könyvet lapozgatva esetleg érdekes párhuzamokat vél felfedezni a valósággal, az már jó úton jár a való világ megismeréséhez vezető úton. Persze nem kell mindent szó szerint érteni, az állam el tudja venni tőled a gyermeked nevelését úgy is, hogy annak nem kell ilyen futurisztikusan kinéznie. Elég egyre szigorúbban centralizálnia az egészségügyet és az oktatást. 
Vajon lehet bármi köze annak a ténynek, hogy ma egy amerikai gyermek 24 oltást kap iskolakezdés előtt, ahhoz, milyen sok közöttük a figyelemzavaros, autista és egyéb olyan fogyatékkal felnövő, ami jelentősen limitálja értelmi képességeit? Nos a két statisztika (az idegrendszeri problémák és az oltások száma) kéz a kézben, teljesen együtt emelkedett az elmúlt 50 év során. Ha érdekel a dolog részletesebben, keress rá, és érdekes videókat fogsz találni a neten, például arról, hogy a higany (ami minden oltásban benne van) hogyan hat az idegsejtek (vissza)fejlődésére...
Akit érdekel, tényleg olvassa el a könyvet, mert nem hosszú, olvasmányos, és szinte minden benne van, amit az elitek meg szeretnének valósítani az emberiség számára. Az egész témát csak azért hoztam fel, hogy visszakössem Geréb Ágnes-hez és az otthonszüléshez, aminek a gyakorlata nyilvánvalóan teljesen szembe megy eme utópia zökkenőmentes kiépítésének.
Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan lehetne tőle levenni születéskor a DNS mintát az adatbank számára. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan győződhetne meg a rendszer, hogy megkapott-e minden nemi betegség elleni oltást a születése pillanatában. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, még a végén olyan gondolatokkal kezdenél el játszadozni, mint hogy az a gyermek nem is az államé, hanem esetleg a tiéd...
No de elég ebből! Remélem egyetértünk, hogy az ilyesmit jobb még csírájában elfojtani!

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kata 2013-09-14 23:15
Sajnos Magyarorszagon nagyon megnehezitik az otthonszulest, de szerencsere mas orszagokban vannak pozitiv peldak is. 3 gyermekem van, mindharman Angliaban szulettek, az elso korhazban teljesen haboritatlanul, a masodik es harmadik baba otthon szuletett profi szulesznok tamogatasaval. Mar a terhesgondozas elejen lehet valasztani, hogy hol szeretne az anya gyermeket megszulni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!