fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

A One Brain™ a Three in One Concepts™ által összeállított módszer melynek neve a két agyfélteke kiegyensúlyozására és integrálására utal. Ez a módszer különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban, és mondhatjuk, hogy minden szinten oldást ér el a páciensnél, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik.

Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway nevéhez fűződik.

Az agyunk a fogantatásunk pillanatától fogva elraktároz minden eseményt attól függetlenül, hogy tudatosan emlékszünk-e rá vagy sem. Minden egyes eseményt rögzítünk a jelen pillanatig. Az izomtesztelés segítségével a tudatalattiban lévő információkat tudjuk felszínre hozni.

Maga a módszer egy a szervezetet ért ingerre adott izomválasz tesztelésén alapul. Ha negatív inger éri a szervezetet, akkor annak hatására a szervezet minden izma elgyengül. Ez pontosan olyan, mint amikor valakivel rossz hírt akarunk közölni és mielőtt még ezt megtennénk megkérjük, hogy üljön le, mert ha nem tenné a rossz hír hallatára az izmok elernyednek és összeesne az illető. A térd nem tudja megtartani a testet a rossz hír által kiváltott energiaveszteség miatt. Minden egyes negatív szituáció esetében az agy először a múltban elraktározott események között kezd keresni hasonló szituációt és a jelenben ennek megfelelően kezdünk el cselekedni.

Az agy régi élményeket összehasonlítja a jelen helyzettel és ha hasonló információt érzékel lekapcsolja az előagyi működést. Az akciót egy reakcióval helyettesíti, ekkor jönnek létre a blokkpontok. A jobb agyféltekét is lekapcsolja, hogy ne tudjunk új megoldási lehetőséget keresni. Ilyen esetben az életre múltbeli tapasztalatainkkal csak reagálunk, ahelyett, hogy szabad választásunk szerint cselekednénk, és új utakat keresnénk a helyzet megoldására. Ezáltal megragadunk a múltban és a kiépült blokkjaink meggátolnak abban, hogy új lehetőségeket válasszunk. A

kineziológia a jobb és a bal agyfélteke ill. azok energiavesztését kívánja koordinálni. A bal agyfélteke logikán alapuló, elemző agyfélteke, részleteket lát. Ezzel szemben a jobb agyfélteke az egész képet látja, itt lakozik a kreativitás. Amíg nem töröljük ezen negatív blokkokat, addig mindig ugyan azokat a hibákat fogjuk elkövetni az életünkben.

A megoldás érdekében tárjuk fel a gyökeret és azokat az életeseményeket, amelyekre épülve létrejött ez a probléma. Amikor megváltoztatod az elképzeléseidet saját magadról, megváltoztatod az életről alkotott élményeidet is.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!