fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség
Isten óvja ezeket a feltalálókat és kutatókat minden rossztól!
Félő, hogy a gyógyszermaffia és a zsidómaffia egy ilyen dologra teljes erővel fog lecsapni.
Egyrészt a pénz miatt, másrészt pedig nem biztos hogy érdekük, hogy a rákos betegek meggyógyuljanak.
Legyen minden, ahogy az Isten jónak látja!
 
 
 

PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség, a rák. A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást.


Hirdetés Közel száznyolcvanezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr. Kulcsár Gyula felfedezése. A pécsi biokémikus csapatával feltalálta a rák ellenszerét. A kutató az emberi testben található molekulákban bukkant rá a halálos kór gyógyszerére.

- Abból indultunk ki, hogy az emberi szervezetnek kell legyen saját védekezőrendszere a rák ellen, hisz ha ilyen nem létezne, akkor mindenki daganatos beteg volna. Nyolcvankilenc molekulát vizsgáltunk, és ebből megtaláltuk azt a tizenhatot, amely gyakorlatilag elpusztítja a rákos sejteket - kezdte a biokémikus.
De hogyan gyógyítanak ezek a molekulák? Egy normál sejt csupán annyit vesz föl a bejuttatott molekulákból, amennyire szüksége van, ám a rákos sejtek szinte magukba szívják a "csodamolekulákat", amelyek szó szerint felzabálják az elfajzott sejteket. A molekulákból készített infúziót eddig a rák tucatnyi típusán tesztelték.
- Elvileg mindenféle rákot gyógyít, az eddigi tesztek során gége-, méhnyak-, mell-, máj- és végbélrákos, valamint leukémiás és limfómás beteg állatokat gyógyítottunk meg - sorolta Gyula. Az eljárás csodája a természetességben rejlik.
A daganat minden egyes sejtjét 16 molekula veszi körbe, és elpusztítja.

- Mivel nem kémiai, hanem az emberi szervezetben megtalálható természetes molekulákról van szó, így a kezelésnek nincs mellékhatása, a bejuttatott anyag nem károsítja az egészséges sejteket. A tesztek alapján hatékonysága ugyanolyan, mint a kemoterápiáé, viszont a beteg nem szenved a kezelést kísérő mellékhatásoktól - magyarázta a feltaláló. A csodaszer másik hatalmas előnye, hogy végleges gyógyulást ad a betegeknek.

- A kémiai anyagok kezelésének hátránya, hogy a rákos sejtek felismerik, hogy nem természetes anyagokkal bombázzák őket, és ellenállóvá válnak, emiatt később áttétek alakulnak ki. Ez az infúzió viszont az összes rákos sejtet megöli - tette hozzá Kulcsár Gyula. A gyógyszer kísérleteinek anyagát még idén benyújtják az Országos Gyógyszerészeti Intézetnek, és a tervek szerint hamarosan kipróbálhatják embereken is.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Modis Andrea 2012-12-10 07:58
Aldott legyen munkajuk erdemenye, ha Isten is ugy akarja. Biztosan sokaknak nem lesz erdekuk a szenvedes nelkuli meggyogyulas.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # aasoft 2012-12-10 12:34
Sajnos az első mondat még mindig nem hagyható figyelmen kívül. De csak lesz amikor nem kell félni ilyenektől.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # GyógyEgér 2012-12-10 19:39
Miért gyanús ez nekem? Csak én találom gyanús hírverésnek?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # BBB 2012-12-11 08:14
http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/a-pecsi-csodaszer-nem-a-rak-ellenszere

http://www.webbeteg.hu/cikkek/daganat/13941/hazugsag-lenne-a-rak-ellenes-pecsi-csodaszer

2 link amit sajnos meg kell mutatnom
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-12-12 10:59
Érdekes. Most kell kitalálni, hogy vajon ki mond igazat. A Pécsi Újság biztos, hogy nincs magyar kézben, így könnyen el tudom hinni azt, hogy ők sem mondanak igazat.

Lehet, hogy csak egy városi legenda ez az egész. Azonban ha ez a csapat nem is találta fel az ellenszert, az biztos, hogy már más feltalálta. Sok olyan módszer van, amivel a rákos betegséget gyógyítani lehet. Azonban a kemoterápia mellett ezt nem engedik elterjedni és igyekeznek hókusz-pókusznak beállítani őket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Pali 2014-10-18 23:41
Nem ártana,egy kicsit megérinteni ,átnézni mit mond a biologika(új germán medicína). Ha valaki ezt megérti ,nincs több félelme,mert tudatosan tud gyógyulni,illet ve látja a folyamatot ,hogy hol tart a betegségével kapcsolatosan!G yógyszerrel nem gyógyítható a rák.Ha mégis megtörtént a gyógyulás ,akkor az nem az által történt,hanem az egyén által ,illetve az csakis a természeti törvények szerint történhetett meg. Hammeri törvények A betegségek lefutása világosan le van írva,és 1986óta fel van tárva.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!