fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Meg fogják érteni miután elolvasták a következőket: a májat és az epét, nem lehet különválasztani! Akinek epe köve van, annak a mája még az epe kő kialakulása ELŐTT nem működött rendesen! Az epe kő eltávolítása orovosi beavatkozással, nem jelenti azt hogy annak a betegnek már semmi baja sincs!

Akinek nincs epéje epe kő miatt, annak a mája ugyanolyan rosszul működik!!! Kérem értsék meg, először is a máj rosszul működése alakítja ki az epe követ! Az epe kő eltávolítása után a máj ugyanolyan rosszul működik- és nemsokára más szervet támad meg rosszul működésével (koleszterin szint, mell rák stb), ha ott van az epe ha nincs!

 
Máj tisztítás (epe folyadék és epekő tisztítása a máj csatornáiból – Dr. Hulda Clark tisztítókúrája nyomán)
A májat kétszer egy évben ki kell tisztítani egy egészséges embernek is, hát akkor akinek mája gyengélkedik! A vesét is legalább kétszer egy évben ki kell tisztítani! Parazita tisztítást is kell végezni többször évente!
Mielőtt azonban a májat kitisztítanánk, előtte nagyon ajánlatos a szervezetet a parazitáktól is megtisztítani. A parazitákat amelyek a bélben, májban és más szervekben/szerveken is megtalálhatók nagyon jól tisztítja a zöld dióhéjas alkoholos oldat. Főleg hogy most van dió szezon Kárpát Hazánkban (szeptember), a következőt kell csinálni:
1.Mossunk meg 8-10 db. zöld diót héjastól
2.1 literes befőttes üvegbe vagy nagy szájú üvegbe helyezzük a diókat és öntsünk rájuk tiszta alkoholt (házi a legjobb), például házi pálinkát (szilva, körte stb)- ha nincs akkor a vodka, vagy hasonló szintelen alcohol is megteszi (azért mondom hogy szintelen, mert a rum az színes, abban már van színezék, az nem jó erre a célra). A 8-10 dió felvesz 1 liter alkoholt. Szorítsuk a befőttes üveget le.
3.Göngyöljük be egy darab törölközőbe/rongyba, és sötét helyen tároljuk egy hétig ezen alkoholos öntetet
4. Egy hét után, vegyük elő és szürjük le a majdnem megfeketedett/méreg zöld színü diós alkoholt és máris fogyaszthatjuk
5. Egy újabb liter alkoholt újra rá lehet tölteni a zöld diókra és másodjára is begöngyölve újabb 12 nap után leszűrhetjük. Másodjára gyengébb lesz oldata, ezért többet kell sötétben tárolni. Össze lehet az elsô adaggal tölteni.
Ebből az oldatból naponta lehet inni egy –két pálinkás pohárral egy hétig máj tisztítás előtt, hogy tisztítsa ki a parazitákat a szervezetből, s aztán jöhet a máj tisztítás is. A zöld dió héjból felszabadult méregzöld/fekete anyag, PARAZITA ölő. (Kislány koromban iskola kezdéskor szedtünk diót s akkor is kezünk teljesen fekete lett tőle, és az ujjaink pórusain keresztül bizony felszivódott valamennyi, így tisztítván ki szervezetünket. Erről persze akkor fogalmunk sem volt, csak alig vártuk hogy kezünk tisztuljon meg.- Major Márta ). Akármikor betegek vagyunk, vagy érezzük hogy betegek leszünk, ebből az oldatból nyugodtan lehet inni pár napig, s megtisztítja a szervezetet, de legfőképpen a beleket. Gyermekiknek is lehet picit adni, vagy ha nem akkor a talpuk, tenyerük és fülükre lehet kenni, mert ott vannak az idegvégződések és a pórusokon való felszívódással hatnak jol a gyermekiknél is. Vese tisztítást is érdemes máj tisztítás előtt elvégezni. Legfőképpen a vese teák ajánlatosak, több fajtát egybefőzni és inni 10-12 napig is. Dr. Hulda Clark beszél még könyvében a “zapping”-ről is, én itt most nem megyek ebbe bele, de akit érdekel az járjon utána hogy az mit jelent és hogyan kell; vagy keresse Dr. Hulda Clark könyveit magyarul, úgy tudom hogy van ezekről információ magyarul is.

 

Máj csatorna tisztítás (vagyis: epe folyadék és epe kő tisztítása a máj csatornáiból)
Hozzávalók: 4 evőkanál keserű só, víz, fél csésze olajbogyó olaj, 1 nagy vagy 2 közepes vörös belű grapefruit amiből 2/3 vagy ¾ csészényi lét tudunk kipréselni, 4 citrom, 4-8 darab Ornitin, vastag szívoszál és egy üveg/befőttes üveg amiben mindezt össze lehet keverni és aminek teteje van, elemlámpa, gumi kesztyűk. Az Ornitin az egy aminó sav, ami sok mindenre jó, de ebben az esetben, elősegíti az alvást azon az éjszakán amikor máj tisztítást végzünk és elősegíti a máj működését is akkor. Aki nem tud jól aludni éjjel, az érezheti ahogyan mája dolgozni fog azon az éjjelen és az egy kellemetlen érzés lehet soknak.
Ezen kurát jó ha hétvégére tesszük és szombaton csináljuk meg, mert vasárnap reggel sokat megyünk vécére ettôl. Ezért muszály hogy a vasárnap jó része szabad legyen, mert vécéhez lesz kötve az aki ezt csinálja.
Azon a héten amikor ezt meg szeretné csinálni hétvégén, -a vese tisztító teákat megitta már és a parazita kurán is túl van- egyen sok zöldséget gyümölcsöt, kevés sült és húsféléket, igyon sok vizet.
Azon a napon amikor elkezdi a tisztítást (szombat vagy akármelyik nap csak legyen a következô napja is teljesen szabad) egyen zsír nélküli reggelit és ebédet, mint: zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret lehet de vaj és tej nélkül, sós főtt krumplit (burgonyát) vagy más párolt zöldségeket de csak sóval. Ki lehet hagyni a vitaminokat aznap, és mindent amit ki hagyhat, de ha olyan orvosságot szed amit nem szabad kihagyni, azt vegye be.
Délután 2 óra: DÉLUTÁN 2 óra után NEM SZABAD ENNI TÖBBET!
Vegye elő a keserű sót (magnézium szulfát). Keverjen össze 4 evőkanál keserű sót 3 csésze vízzel. Ez a keverék 4 adag ¾ csészényi. Beteheti a keveréket hűtőjébe, hogy hideg legyen, mert hidegen jobban lemegy, hisz tényleg nagyon keserű ízű.
Délután 6 óra: Igya meg az első adag keserű sóját, vagyis az első ¾ csészével. Ha nem volt ideje előkészíteni és hűtőbe tenni, akkor keverjen össze 1 evőkanál keserű sót, ¾ csésze vízzel és azt igya meg. Ha nagyon keserű szája íze, akkor ihat pár korty vizet miután megitta a keveréket hogy kiöblínthesse száját.
Este 8 óra: Igya meg a második adag keserű sóját, vagyis a második ¾ csészével. Ha nem keverte meg a keveréket, akkor újra 1 evőkanál keserű sót keverjen össze ¾ csésze vízzel és azt igya meg. Délután 2 óra óta nem evett, de nem éhes. Végezze el esti dolgait most mert este 10-kor le kell feküdnie.
Este 9 óra 45 perc: Töltsön ki ½ csésze (kimérő csészével, amit főzéshez használnak) olajbogyó olajat egy jó nagy üvegbe aminek teteje is van. Préselje ki a vörös belű grapefruit-ot/grapefuitokat kézzel egy kimérő csészébe, szedje ki belőle a magvakat, és merjen ½ csészével. Ha több egy kicsivel nem baj egész ¾ csészéig. Vehet 4 citromot is, és azt is préselje ki. Csavarja a tetejét jól rá az üvegre/befőttes üvegre és jól jól rázza fel ezt a keveréket addig amíg vizenyős lesz. A friss vörös belű grapefruit lé és a citromlé vizenyőssé teszi az olajbogyó olajat, és így megiható lesz. Nem vesz többet mint 15 percet igénybe a grapefruit és a citrom kipréselése és az egész felrázása. Menjen most vécére, mielőtt megissza a keveréket.
Este 10 óra: Igya meg az olaj bogyós keveréket és vegyen be 4 Ornitin tablettát az első kortyokkal. Vegye be mind a 8-at ha különben is rosszul alszik. A vastag szívószállal szívja ki az olajbogyós keveréket, akkor könnyebben lemegy. Használhat egy kis ketchup-ot vagy fahéjt, vagy vizet hogy nyomtassa le a kortyokat, ha nem akar lemenni oly könnyen. Vigye az ágya mellé ha akarja a keveréket, ha ott jobban meg tudja inni. Öt percen belül igya meg az egészet, esetleg 10 perc alatt ha idôsebb személy.
Rögtön feküdjön le- amiután megitta a keveréket. Ne most takarítsa el az üveget, majd megcsinálja reggel. Semmi mást nem csinaljon, csak feküdjön a hátára, feje legyen kicsi fenebb egy párnán. Maradjon igy a hátán ha tud, körülbelül 20 percig. Már érezheti is ahogy mozognak a májban az epekövek, már takarodnak is ki, mert a keserű só megnyitotta az utat. Fájdalma nincs. Probáljon minél hamarabb elaludni.
Másnap reggel: Ha reggel 6 előtt ébredne akkor ne csináljon semmit csak probáljon vissza aludni. Ha reggel 6 után ébred meg, akkor igya meg a harmadik ¾ keserű sós oldatot. Ha picit émelyeg a gyomra amikor megébred (reggel 6 után), akkor várjon pár percet mert elmúlik és utána igya meg az oldatot. Visszafekhet aludni.
2 orával később: Igya meg a negyedik (utolsó) ¾ adag keserű sós oldatot. Visszafekhet ha akar, de lehet hogy már vécére is kell mennie.
2 orával is később: Már ehet. Kezdje gyümölcs level és fél óra után már ehet gyümölcsöt. Egy óra múlva már ehet rendes ételt is, de inkább főtt zöldséget stb. Estére jól kell érezze magát.
Ahogy elkezd menni vécére, nézze meg ürülékét! Vegye kézhez az elôkészített elem lámpát és ne féljen, nézzen bele a vécébe!. Többször fog vécére menni egymás után. Ha lát pici apró zöldborsó szem alakú epeköves darabokat, az jó. Számolja meg őket akárhányszor megy vécére akkor reggel és adja őket össze. Ha össze tudott adni 200 darab követ a többszöri vécére menés után, akkor megtisztult a mája elég jól ez alatt az egy tisztítás alatt. Nézze meg hogy vannak-e pici, vagy nagyobb darabok is? Nézze meg hogy nem-e látszik egy barnás bőröződés/szecskásodás a viz tetején? Ha igen, az a koleszterol amit ugyancsak a máj tisztított ki. Elemlámpájával jál látandók! Húzza fel a gumi kesztyűket és fogdossa meg a zöld borsószem alakú epeköveit. Muszály tudnia, hogy kemények-e vagy sem. Ha kemények, akkor bizony nagyon jo hogy kijöttek a máj csaktornáiból. Ha nagyobbak a borsószem alakú kövek, akkor meg bizony jó lesz megfogni azokat is, hogy érezze hogy kemények-e vagy sem? Ha kisebbek a borsószem alakú epe kövek, akkor több mint valószínű hogy puhák, pont mint egy borsószem. Nyomja őket szét az ujjai között. Ne féljen s ne undorodjon, gumikesztyűvel könnyű!
Ezt a tisztítást újra megcsinálhatja két hét után. Dr. Hulda Clark szerint ez a tisztítás teljesen biztonságos, még azoknak is akiknek már van epe kövük, vagy akiknek már kivették az epéjüket is. Azok többször csinálják meg. Akinek kivették az epéjét epekő miatt, annak a máj csatornái még tele vannak borsószem formájú epekővel. Akinek kivették az epéjét epekő miatt, annak annyira el volt dugulva a mája, hogy a máj csatornákban az epelé teljesen betorkolott a kis epébe – mint amikor csúcsforgalom van: elől még mozog lassan valami, de 2 km-rel hátrébb teljesen leáll minden. Az epe egy pici szerv a májhoz képest, ezért nem is csoda hogy kialakul az epekő, hisz ha a máj csatornák eldugulnak, akkor nincs más kiútja az epének mint lassan elkövesedni.
Vagyis minden epés embernek a májával van elôször problémája és az epe vagy az epekő csak másodlagos probléma. Ezért baj az hogy az emberek azt hiszik, hogy ha már nincs epéjük, akkor minden rendben is van. Nagyon kevesen tudják, hogy epekő nem alakulhat ki máj csatornák dugulása nélkül. A kettőt együtt kell kezelni. Arról ne is beszélve, hogy a máj több mint 500 dolgot végez a szerveztben. Minden betegségnek van köze a májhoz. Hosszú listát kellene írjak hogy milyen betegségekhez van köze. Ha megtisztítja máját többször évente, akkor egy pár alkalom után egyszer csak észre veszi, hogy ilyen olyan bajai egyszerűen megszüntek!
Ha ezt a tisztítást időben elvégzik többször is és megtanulják ily módon segíteni májukat és epéjüket, elkerülhetik a kést is. Télen is nyáron is ha szeret teázni, fogyasszon máj tisztító, máj segítő teákat rendszeresen. Sokfélét lehet kapni a gyógynövényes üzletekben. Ha erdő közelében lakik, akkor szedjen magának ha ismeri a gyógynövényeket, de segítse máját egész évben.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!