fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

A hőkezelés nélkül készült nyers zöldség és gyümölcsételek sokkal egészségesebbek, mint a hagyományos étrend, mivel több vitamint és élettel teli anyagot, életerőt tartalmaznak, mint a főzöttek. Itt egy videó evvel a témával kapcsolatban.

 

285637_492771787446213_1706920163_n


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Hegel 2013-08-21 14:27
Azért ez igy nem igaz!
Ugyanis nem eszem a hizó mükaját de 60 éves kromtól a test átrendeződése folytán a nádszál alkatom bozony megvállasodott csipőben is és vagy 15kg többlete van a testemnek a bmx vagy testmagasság és a többi méréstechnikai számitásokkal...viszont ugyan akkor eleiben a villanypóznába kellett egy erősz széllökésnél kapaszkodnom hogy ne vigyen el...szóval az az egészsélges ami betegségtünet nélkül hagyja az embert élni!

A számitások hozzávetőlegese k a csontrendszert nem veszi figyelembe csak a kör és sulyméreteket .....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!