fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

A legtöbb rákos beteg C-vitamin hiányos. Sőt azt is mondhatjuk, hogy a legtöbb krónikusan beteg ember betegségének hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Legyünk reálisak – a rossz táplálkozás növeli a gyulladás, a toxicitás, a krónikus fáradtság és a depresszió kockázatát. A lényeg az, hogy amennyiben a cél az, hogy teljesen felépüljünk a rákból, a betegeknek kiváló minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat kell fogyasztaniuk.

Állítsuk meg a rákot C-vitaminnal!

Több mint 30 évvel ezelőtt a Nobel-díjas Linus Pauling és Ewan Cameron, MD. skót ráksebész bizonyította azt a tényt, hogy naponta 10000 mg C-vitamin lelassította a rák terjedését tizenhárom betegnél – akiket a hagyományos orvoslás hagyott volna meghalni.

A nyugati orvoslás pénzügyileg abban motivált, hogy figyelmen kívül hagyja az igazságot a rákról

A C-vitamin gyógyerejében hívő Linus Pauling ellátogatott a “National Cancer Institute”-ba, a Nemzeti Rák Intézetbe, ahonnan szisztematikusan elhessegették és nevetség tárgyává tették. Továbbá, egy gyors látogatás az “American Cancer Society”-ba vagy bármely más gyógyszeriparilag vezérelt honlapra felfedi azt, hogy mennyire nincs jelen az őszinteség a C-vitamin hatásosságáról szóló tanulmányokban rákos betegek esetén. Az oktatás egyoldalúsága és szűk köre miatt az orvosok agymosásával elhitetik velük is, hogy a műtét, a kemoterápia és a sugárzás az egyetlen “ésszerű” megközelítés a daganatok kezelésében.

Szerencsére egyre nagyobb (és megállíthatatlan) mozgalom van jelen annak érdekében, hogy az emberek ismeretei bővüljenek a C-vitaminnal kapcsolatban. A biokémikus Irwin Stone: “The Healing Factor” ( A gyógyító faktor), Linus Pauling és Ewan Cameron, MD: “Cancer and Vitamin C” ( A rák-és C-vitamin) és még sok más nagy C-vitamin szakértő: dr. William McCormick, Fredrick Klenner, Ronald Hunninghake – munkái bizonyítékokat szolgáltatnak erre.

A 3 C-vitamin hazugság

Hazugság # 1: “Nincs bizonyíték arra, hogy a C-vitamin hatásos.” Viccelsz velem? Egy nemrégiben a PubMed oldalán megjelent tanulmányból kiderült, hogy eddig több mint 50.000 tanulmány foglalkozott a C-vitaminnal és a szó szoros értelmében több tucat tanulmány fedi fel a C-vitamin hatékonyságát betegségek gyógyításában. 60-ból 60 esetben gyógyította meg a gyermekbénulást, 327-ből 327 esetben a Herpes Zoster nevű vírus okozta piros bőrkiütéseket 3 nap alatt, 7-ből 7 esetben gyógyította a reumás lázat pár nap alatt és még sok más betegséget. Mindezt figyelmen kívül hagyni bűntett az emberiség ellen!

Hazugság # 2: “A C-vitamin nem biztonságos”. Ez egy beteg vicc!!! Legyünk teljesen közérthetőek, a C-vitamint már nagy sikerrel alkalmazták – a 40-es évek óta- egyetlen megerősített jelentés nélkül arra vonatkozólag, hogy bármilyen adagban rossz hatással lett volna bárkire is. Mégis, a Journal of the American Medical Association szerint 106.000 beteg halt meg kórházban 1994-ben, a “jogilag előírt”, gondosan felügyelt gyógyszerek hatására és ez a szám nem változott 30 éve! Ez több mint 3 millió ember halálát jelenti az engedélyezett gyógyszerek hatására, és van bátorságuk azt mondani, hogy a C-vitamin nem biztonságos? Ez már tényleg az őrülettel határos.

Hazugság # 3: “Ha a C-vitamin hatásos lenne, mindenki azt használná.” Ahhoz, hogy egy orvos úgy legyen meggyőződve arról, hogy a C-vitamin nem működik – anélkül, hogy valaha egyetlen infúziós C-vitamin kezelést elvégzett volna egy betegen, valójában igazán gondatlan dolog!

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!