fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

"A férjemet akut leukémiával diagnosztizálták és orvosai azt mondták neki, hogy 6 hónaptól legfeljebb 2 éve van hátra ... Az interneten keresve válaszokat eljutottam egy oldalra, ahol a C-vitamin hatóerejéről szóló kutatások összefoglalását olvashattam. Férjem tünetei egyre csak rosszabbodtak, míg már légzési problémái is lettek. Végül két napra be kellett mennie a kórházba, csak azért, hogy oxigént kapjon. Közben én minden fellelhetőt elolvastam a C-vitaminról és bevetettem vele 30g lecitines C-vitamint (liposzomális C-vitamint). 2 óra elteltével a férjem már magától is képes volt lélegezni, gépek segítsége nélkül. A következő napon hazatért a kórházból...
10 napon át minden nap 30 g C-vitamint adtam neki. A 2 héttel ezelőtti 1%-os vérsejttermelődése felment 40%-ra. Én sosem adtam fel, akkor is beadtam neki a C vitamint amikor a férjem az elején nem akarta bevenni. Depressziója érthető volt. Az orvosok azt mondták neki, hogy meg fog halni. Én nem adtam fel a harcot, és ma már az orvosok is azt mondják neki, hogy élni fog. Persze ők nem ismerik el, hogy a C-vitamin miatt él, azt hangoztatják, hogy gyógyszeres kezelésük volt hatékony.
Én határozottan vallom, hogy a C-vitamin gyógyította meg.
Ne add fel a harcot soha! .. És ne bízz mindenben, amit az orvosok állítanak! Bárcsak több ember tudná, hogy a C-vitamin meggyógyítja a rákot!"

Naturahirek.hu


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!