fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Ha fáradtságtól, izomgyengeségtől, fájó izmoktól és ízületektől, fogínyvérzéstől vagy lábon megjelenő kiütésektől szenved – lehet, hogy csak C-vitamin hiányos.

Manapság egyre többször látnak napvilágot az olyan tudományos vélemények, hogy a náthától a rákig semmilyen betegség sem tud ellenállni a C-vitamin gyógyító erejének. A kutató orvosok körében ez már tény, hogy nincs olyan ismert vírus, amely képes lenne életben maradni e fontos antioxidáns jelenlétében.

Hogyan segít a C-vitamin megölni a vírusokat és megelőzni a betegségeket?

A C-vitamin szakértő, Dr. Thomas Levy szerint: “a C-vitamint antioxidánsnak is nevezik és mint ilyen, feladja saját elektronjait. Másrészt, egy toxin bekerülése, fertőzés vagy bármi, ami tüneteket produkál a szervezetben oxidatív stressz vagy elektronok hiányából fakad.

Szóval, állítólag tényleg nagyon egyszerű, ha testünkben nincs elegendő mennyiségű elektron – akkor betegek leszünk.

Dr. Thomas E. Levy kardiológus eddig hat könyvet írt egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Munkájának középpontjában az áll, hogy hogyan kell visszaállítani és fenntartani jó egészségünket a mai különböző toxinokkal szemben, amelyekkel sajnos mindannyian, általában napi rendszerességgel szembesülünk. Az orvos mára már nem praktizál kardiológusként. Egész idejét kutatással és írással tölti. Jelenleg hetedik könyvén dolgozik, amelynek címe “Death by Calcium: The Supplement that Kills “: ” Kalcium általi halál: Az étrendkiegészitő, ami öl”.

Az elmúlt tíz évben munkája középpontjában a szervezetben lévő egészséges antioxidáns szint állt, amelynek eléréséhez liposzómális technológiát használ. Ennek lényege a C-vitamin, glutation és más tápanyagok optimális mennyiségben való szervezetbe juttatása szájon át.

A betegségek megelőzéséhez meg kell értenünk azt, hogy az egészséges  - bio gyümölcsökben és zöldségekben gazdag  - táplálkozás mennyire fontos, és hogyan segít testünknek abban, hogy a szó szoros értelmében nem is hogy legyőzzük, hanem megelőzzük a betegségeket. Antioxidánsokban gazdag ételek teszik gyakorlatilag lehetetlenné a celluláris gyulladás kialakulását a testünkben a sejtek szintjén. A gyulladás lényeges eleme majdnem minden krónikus, degeneratív betegségnek – beleértve a rákot is.

 

A C-vitaminról kimutatták, hogy méregteleníti az ólmot és megöli a rákos sejteket

Linus Pauling ( és a Linus Pauling Intézet) kutatásai szerint a C-vitamin terápiáról bebizonyosodott, hogy súlyos egészségi állapotok kialakulását akadályoz meg, vagy akár fordít vissza (mint pl. a rák). Általánosságban elmondható, hogy a Linus Pauling Intézet azt javasolja, hogy az egészséges férfiak és nők legalább öt adag, vagyis kb 500 ml zöldséget és gyümölcsöt fogyasszanak naponta. Nyilvánvaló, ha valamilyen krónikus betegségben szenved, akkor ennél nagyobb mennyiségre van szükség, ami több ezer mg C vitamin fogyasztásához kötődik.

Azonban kutatások azt is kimutatták, hogy mindössze 10 mg C-vitamin naponta megelőzi a skorbutot. Természetesen olyan betegségek, mint a rák és a szívbetegségek esetén, ettől sokkal nagyobb mennyiségre van szükség.  A lényeg viszont az, hogy az olyan egészségügyi problémák, mint a rák, a szívkoszorúér-betegség, cukorbetegség, köszvény, magas vérnyomás és a stroke mind-mind gyógyítható lenne C-vitamin terápiával.

Itt látható egy 60 perces video a nagy kontrentrációjú liposzomális és intravénás C vitamin alkalmazásáról. A fantasztikus video azt mutatja be, ahogy egy új-zélandi farmer fia megmentette édesapját a biztos haláltól azzal, hogy meggyőzte orvosait a nagy dózisú C-vitamin hatékonyságáról.

[gn_media url="http://www.youtube.com/watch?v=vTXSTGGRvKY" width="600" height="400"]

Amennyiben valaki megtalálja ezt a videot magyarul, a kommentár részben kérjük tegye közzé a hozzá tartozó linket.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # jót akaró 2014-03-12 08:00
"Vírusok" nem léteznek...nézz utána...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!