fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség
A rák kezelése szándékosan van ilyen tévúton tartva. Két legyet ütnek egy csapásra a rosszakarók. Hatalmas összegeket szereznek az eladott gyógyszerekkel, kezelésekkel. Valamint meg is ölik vele az embereket, s így szépen fogy a kezük munkája által a lakosság száma. A gyógyulásban hatalmas szerepet tud játszani a nyers zöldség- és gyümölcsétrendre való áttérés. Ajánlom mindenkinek figyelmébe Victoria Boutenko könyvét: "A nyers étel csodája"
 
A közelmúltban kiderült, hogy a mammográfia hozzájárulhat a “sugárzás által kiváltott mellrák” jelenségének elterjedéséhez. A legújabb cikk címe: “A sugárkezelés rák rezisztens, agresszív őssejteket generál”- amint az a “Cancer” című folyóiratban megjelent.
A UCLA Jonsson Rákkutató Központ jelentése szerint a sugárkezelés a mellrák sejteket fokozottan rosszindulatúbbá változtatja. A kutatók azt találták, hogy még akkor is, amikor a sugárzás megöli a kezelt tumorsejtek felét, a túlélő sejtek rezisztenssé válnak a kezelésre és úgynevezett indukált emlőrák őssejtekké alakulnak (iBCSCs). Ezek aztán akár 30-szor nagyobb valószínűséggel képeznek tumorokat, mint az emlőrák nem besugárzott sejtjei. Más szóval: a sugárkezelés először a rákos sejtek teljes állományát regresszálja.
 
Ez azt a hamis benyomást generálja, hogy a kezelés hatékony…egy ideig. Valójában azonban később a már indukált és erősebben rosszindulatú sejtek száma csak növekedni fog a jóindulatú sejtekhez képest, ami a beteg “kezelés indukálta” halálához vezet. A múlt hónapban egy kapcsolódó tanulmány a “Stem Cells” című folyóiratban megállapította, hogy a “sugárzás átprogramozza az emlősejteket”, valamint hogy az ionizáló sugárzás a kevésbé rosszindulatú (differenciáltabb) emlőrákos sejteket rosszindulatúbbá, indukálttá tette, ami segít megmagyarázni azt, hogy a hagyományos kezelés valójában miért gazdagítja a daganatok számát és miért lesznek kezelés-rezisztens sejtek a testben .
 
Egyre több kutatás vádolja már a hagyományos rákkezeléses módszereket, és jelölik meg éppen azokat a rákos beteg halálozásának kiváltó okaként.
 
 

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # boros ottó 2014-06-02 19:45
Nem csodálom, az onkológusok 85%-a ellenzi a sugár- és kemoterápiát. 12 éve nekem is odasúgta egy orvos, nehogy elfogadjam, pedig kellett volna. Szerencsémre, tudtam, mit kell tennem; citromlé, csicsókalé, céklalé sárgarépalé és nyers zöldségek, valamint napi 2-3 órai talpmasszázs. Akkor még 8-10 hónapot jósoltak a hozzáértők és most mégis itt vagyok Ezt szerencsére az áldott emlékű Szabó Lajos atyától tanultam NEM HIÁBA!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!