fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

gyogymod

 

Ifj. Royal Raymond Rife (1888 – 1971) tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező Legismertebb találmányai a frekvencia-készülék, valamint az univerzális vírus-mikroszkóp, mely hatvanezerszeres nagyítással és harmincegyezerszeres felbontó képességgel rendelkezett, amivel képes volt 10 nm-es alakzatok megkülönböztetésére is, és ezzel felülmúlta az elektronmikroszkópokat. Bizonyos audió-spektrumos rezonáns frekvenciákon működő készülékeket is alkotott hélium gázcsövekkel, amikkel sikeresen tudott különböző betegségeket gyógyítani, a rákot is beleértve. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.

Szuperfinom mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium és vírus halálos oszcilláló frekvenciáját. Többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására. Rife ötvennél is több vírusra határozta meg – abszolút precizitással – azok halálos frekvenciáit. Sajnos, nagyon kevés adat maradt meg.

Az első eredmények

 

gyogymod2

 

Már 1934-ben (a kutatásainak kezdeti fázisában) Rife és kollégái 16 súlyos rákos beteget kezeltek, akiket az akkori orvostudomány menthetetlennek vélt. Minden páciensén ezt a rezonáns frekvenciával besugárzó készüléket használta háromnaponta, három percig. Azt észlelte, ha ennél többször kezelte volna őket, akkor a tömegesen elpusztult mikroorganizmusok gyorsabban halmozódtak fel, mint ahogy azokat a szervezet képes lett volna eltüntetni. A kezelés során a rákos daganatok fokozatosan visszahúzódtak. Három hónap alatt tizennégy beteg teljesen felépült. További négy hét után a két megmaradt beteg állapotát is sikerült stabilizálni, majd lassan kigyógyítani. A teszt 100%-os sikernek volt tekinthető.
Rife 1953-ban így írt tapasztalatairól és az 1934-es gyógyítási eredményeiről: „A frekvencia készülék általi gyógykezelés során a betegek semmiféle fájdalmat nem éreznek, semmiféle hang nem hallható, és semmiféle érzés sincs. Egy cső kivilágosodik és három perccel később a gyógykezelés véget is ér. A vírus vagy baktérium elpusztul és a test természetes úton rendbe hozza magát azok toxikus hatásától. Egyidejűleg többféle típusú betegséget is lehet így kezelni egycsapásra…” A vizsgálatok hat orvos felügyelete alatt zajlottak.

Gyilkosságok, tüzek és mások…
az elhallgattatás eszközei

Az akkori Amerikai Orvos Társaság következetes és megsemmisítő hadjáratot kezdett Rife és társai, valamint minden frekvencia készüléket használó orvos ellen.
- 1939 márciusában egy orvos szimpatizáns laboratóriuma – mialatt éppen felkereste Rife-ot -, rejtélyes körülmények között kigyulladt és porig égett le. Az ottani kutatók Rife módszerének megerősítését tervezték bejelenteni. A lángok pillanatok alatt olyan iszonyatos méretűek lettek, amit a New York Times főoldalas cikke szerint hetvenöt ember sem tudta eloltani több órán keresztül.
– 1944-ben valaki megmérgezte dr. Milbank Johnson pszichológiai és klinikai gyógyszer professzort néhány órával egy sajtó-konferencia előtt, ahol társasága az 1935-38 közötti kutatási eredményeit akarta közzétenni. A mérgezés egy kórházban történt, ahová közvetlenül a konferencia előtt szállították be. Röviddel a halála után az általa alapított társaságának minden iratát megsemmisítették, ma már a létezését is tagadják.

A Dél-Kaliforniai Egyetem ezen társaságának megmaradt tagjai 1944-től szó szerint halálfélelemben éltek. De nem minden iratot sikerült megsemmisíteni, és a felépült betegekről is vannak más beszámolók, tanúvallomások.
– Rife egyik szimpatizánsa, dr. Raymond Seidel, publikált egy cikket a Smithsonian-ben. Az írás megjelenése után észrevette, hogy minden lépését követik, és egy sikertelen fegyveres merényletet is követtek el ellene. Röviddel később egy újonnan alkalmazott technikus ellopta Rife univerzális mikroszkópjának legértékesebb kvarc-prizmáját, és ezzel használhatatlanná tette azt.
– A frekvencia készülékek egyetlen gyártója a Beam Ray Corporation tönkrement egy koholt pereskedésben, annak ellenére, hogy a vádak alól sikerült tisztáznia magát.
– Egyes orvosokat lefizettek, hogy meghamisítsák az eredményeiket, másokat – akik erre nem lettek volna hajlandóak – megfélemlítettek, vagy orvosi praxisuk elvételét helyezték kilátásba.
– Arthur Kendallt közel negyedmillió dollárral vesztegették meg, aki ezután a munkáját otthagyva váratlanul Mexikóba vándorolt ki.
Rife-ot és társait is bíróság elé állították. A bíróság a gyógyítások tényeit nem tekintette beszámíthatónak! Rife minden kutatási eredményét, iratát, feljegyzéseit elkobozták a hatóságok. Rife maga 1946-ig bírta, míg idegileg megviselve, iszákos lett, és fokról fokra eladta a laboratóriumát. Egy másik – Rife-tól független – laboratórium, ahol hasonló „gyógyító elektromos energiás” kutatások folytak, a lángok martalékává vált, megint csak rejtélyes körülmények között.
Csak egyetlen orvos maradt, dr. James Couche, aki minden atrocitás ellenére is kitartott… ameddig bírta.

Kísérletek Rife technikájának újraélesztésére

Mondani sem kell, hogy az elfojtással sikerült az emberiséget „megmenteni” egy igen hatásosnak látszó és szinte minden komolyabb betegséget felölelő gyógymódtól. Vajon hol lenne ma az orvostudomány, ha a 30-as évek végétől kezdve elismerték és támogatták volna Rife-ot?
Az utóbbi évtizedekben kísérletek történtek e technika újraélesztésére, bár a módszerek még gyerekcipőben járnak. Rife gyógyszermentes gyógymódja túlságosan is sikeres volt szinte minden vírusos betegségre, és ez lett a veszte.

A felfedezések háttere

gyogymod3Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit az elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Ő volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.
(Mivel az organizmusok 75%-a a látható fény spektrumán kívül álló hullámhosszakkal volt csak gerjeszthető, ezért a mai kutatók jelenleg is a sötétben tapogatóznak, és csak fekete-fehérben, az elpusztított minták látható tetemeit tudják vizsgálni. Rife tehát jóval megelőzte korát!)
Rife felfedezte a mikroszkópjaival, hogy rendkívül kisméretű (kb 50-120 nm) baktérium/vírus kinézetű részecskék „brown-mozgásban” vannak, amelyek messze kisebb méretűek a megszokott baktériumi méreteknél, és sokkal elevenebbek a megszokott baktériumi lomha mozgásnál.
Évekig tartó tanulmányai során észrevette, hogy minden vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretű, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte.

Csont-zsák volt

Dr. James Couche 1956-ban a következőket írta: „…és a dolog, ami igazán megkapott engem és mindennél jobban a kutatásba hozott, az egy gyomorrákos ember esete volt. … Odavonszolta magát egy vizsgálati-asztalra, már a rák legutolsó fázisában; csak egy csont-zsák volt. Ahogy ott feküdt az asztalon dr. Rife és dr. Johnson azt mondta, ‚csak tapintsd ki ennek az embernek a gyomrát.’ Így odaraktam a kezem abba az üregbe, ami a hasa helyén volt és az csak egy üreg volt, mert olyan sovány volt; a gerince és a köldöke majdnem összeért. Szóval odaraktam a kezem a gyomrára, ami egy kemény tömeg volt, ahol egy teljes maroknyi, közel szív alakú daganat volt kitapintható. Teljességgel kemény volt! És arra gondoltam, hú, itt már semmit se lehet tenni. Nos, adtak neki egy kezelést a Rife frekvenciákkal, és két hónapig tartó kezelés után, a legnagyobb megdöbbenésemre, a beteg teljesen felépült. Olyan jól rendbejött, hogy még a kezelés ideje alatt engedélyt kért, hogy elmehessen El Centroba a farmjára, mert látni akarta a jószágait. Dr. Rife azt mondta, ‚Még nincs annyi erőd, hogy El Centróba vezess.’ ‚Dehogynem’ válaszolta ő. Tény hogy ő maga vezette a saját kocsiját El Centro-ba, ahol volt egy beteg tehene és az egész éjszaka fennmaradt vele, hogy segítsen rajta. Másnap meg, mindenféle pihenés nélkül, visszavezette a kocsiját – szóval el lehet képzelni mennyire rendbejött.”

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!