fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

    

22. hetes kismamaként elestem a jeges, takaríttatlan úttesten. Jobb bokámban külső-belső bokatörést szenvedtem, néhány órán belül műtőben voltam! Mire szülni kellett, már bottal jártam. Később szerencsémre az összes belém épített vasat /volt bennem 1 db fém lemez, 15db szegecs, dróthuzal karikákban, és 3 db csavar -legalábbis ennyi fel van sorolva a zárójelentésemen/. A fém eltávolító műtét után ugyan még elküldtek egy kis rehabilitációra (gyógytorna és elektromos kezelés), de az orvos úgy engedett utamra, hogy azt mondta: "ugye tudja, hogy azért ez már sosem lesz a régi!?"


Valóban, sajnos vizesedett a lábam, valahogy a keringés nem akart rendesen helyre állni -ám az orvos világ tovább nem foglalkozott velem! Estére már mindig 3-szor akkora volt a törésből gyógyult lábam, mint a másik. Nem csak boka körül, egész térdig elért a vizenyősödés, persze bokánál volt a legnagyobb. 34 éves voltam ekkor. Az orvosok szerint ezzel egyszerűen meg kellett volna barátkoznom, és elfogadnom, hogy míg élek, ez már csak így lesz!
Ugyan hitetlen voltam, de "ha nem használ, legalább nem árt" elvet követve, és magam megnyugtatásául, hogy nem hagyom annyiban, csak próbálkozom valamivel elmentem Tibeti hangtálas kezelésre. Már az első alkalom elérte azt, hogy csak a bokám vizesedett be, a többi része a lábamnak nem; és azt is, hogy ez a vizesedés, püffedés is jóval kisebb mértékű lett!!! Heti 1 alkalommal, alkalmanként 30 perc, 3 hónapig jártam. Azóta a lábam tökéletes, nem vizesedik többé, már az időjárást sem jelzem vele!!!!
Nekem 4 szakmával nem mondható, hogy az iskolázatlanságomat gyógyította volna, és orvosi papír hegyekkel, meg a lábam valóságban való megmutatásával tudom alátámasztani, hogy a Tibeti hangtál segített!
:)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!