fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Saját tapasztalat, hogy mikor lázas voltam és egy orvos ismerős hatására lázcsillapítót tukmált belém, akkor az általában 2 napig tartó betegség elhúzódott 2 hétig. Nem voltam lázas utána, de éreztem, hogy a kórokozok a szervezetemet úgy legyengítették, hogy elhúzódott a betegség időtartama. Mivel a láz azért van, hogy elpusztítsa a baktériumokat, vírusokat. A lázcsillapító pedig ezt a természetes folyamatot gátolja meg. Mikor már nagyon magas a láz, akkor kell a test hőmérsékletét hidegvizes borogatással, hidegfürdővel, vagy lázcsillapítóval levinni.

Szaunázással, forrófürdővel, ágyban való izzadással, kamillás gőzben való inhalállással szintén mesterséges lázat idéz elő az ember, ami elősegíti a gyógyulást a megfázásokból, légúti fertőzésekből, különböző betegségekből. Érdemes kipróbálni mert nagyon hatékony.

Valamint még jó módszernek találtam a klór-dioxid oldat használatát a megbetegedéseknél. A különböző megfázások, vírusos bajok esetén a szer használatával gyorsan kilábal, vagy ki sem alakulnak a különböző téli jellegű betegségek.

http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/21582/hibat_kovet_el_a_szulo_ha_rutinszeruen_lazcsillapitot_hasznal_40_celsius_alatt_-_figyelmeztet_dr_novak_hunor#


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!