fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

 

Mit nevezünk pszichikus támadásnak

Pszichikus támadásnak minősül minden negatív - harag és félelem alapú - energia, ami másoktól érkezik felénk.

Ez sokszor nem is tudatosan történik. Elég egy dühös sofőr, egy irigy kolléganő, egy féltékeny ismerős, aki negatívan gondol ránk.

A gondolat, amit elindítasz a részben, nyomot hagy az egészben

Mivel minden egy és minden mindennel összefügg az univerzumban, így ezek a negatív gondolatok is hatással lehetnek ránk. Arra is, aki adja, és arra is, aki kapja.

De biztosan te is érezted már, egy kedves kolléganő mosolygós álarca mögött megbúvó valódi érzelmeket. Mivel minden energia, így mosoly ide vagy oda…az érzések, gondolatok, gyorsan célt érnek, és az arra érzékenyek rögtön fel is fedezik: itt valami nem stimmel. Aki nem érzékeny az energiákra, az csak annyit fog tapasztalni, hogy valami nincs rendben körülötte. Nem úgy mennek a dolgai, fáradékonyabb, nem tud jelen lenni, szétszórt, figyelmetlen.

Így védd magad

Mivel másokat nem tudunk megváltoztatni, így legjobb, ha pszichikai védelemről gondoskodunk a magunk számára.

Ezt több módon tehetjük meg:

1.Védelmező fényburok:

Képzelj magad köré minden reggel egy csodálatos fényburkot, ami körbefog és védelmez. Színe legyen fehér vagy lila. Ezek a legerősebb védőszínek. Hatása 6 órán keresztül tart. Ha durva energetikai környezetben vagy, akkor vizualizáld újra ezeket a színeket.

2.Angyali védelem:

Ha hiszel az angyalokban, akkor hívd Mihály Arkangyalt, hogy vegyen téged körbe védelmezően és szűrje ki az ellened irányuló negatív energiákat.

3.Legyél tudatos:

Tudd, hogy a játszma, ami miatt feléd negatív energia érkezik, valójában nem létezik. Egy ego és félelem illúziójában rekedt ember téves valósága. Ne hagyd, hogy ez a te igazságod és tapasztalásod részévé váljon. Használd belső erődet!

Az univerzumban működő törvények mindenkinek azt a helyet, testet, anyagi helyzetet, lehetőségeket, párkapcsolatot biztosítják, ahová belső hiedelmei, meggyőződései, gondolatai juttatták.

Nincs hát értelme haragudni egymásra, mindenkinek meg kell engedni, hogy az legyen, ami lenni akar, és azt tapasztalja meg, amit szeretne. De senkinek nem szabad megengedni, hogy az ő drámáját, téves valóságát rá akarja húzni az életünkre.

Sándor Judit

forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!