fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Kellemetlen élményt jelent elkapni ezt a viszkető fertőzést strandokon, mosdókban, zuhanyzókban. Csúnya látványt nyújt a bőrön és a körmön is egyaránt, megkeserítve a betegek mindennapjait. Valamint az állandó vakarózás miatt képes tovább is terjedni más egészséges testrészeinkre is. Ezért a kaparászással is vigyáznunk kell, hogy ne fertőzzük magunkat meg más helyeken is a viszketés csillapíthatatlanságából kifolyólag. Nem vehet fel az ember nagyon műszálas ruhát sem, mert a gyorsan befülledő területeken könnyen kialakul a gombás fertőzés.

Sajnos sokszor az orvosi kezelések is úgy vannak kitalálva, hogy eladják a kenőcsöt, de a gyógyulás nem jár hozzá. Vagy csak részlegesen, ideiglenesen, mert mikor majdnem bekövetkezne a betegség megszűnése, pont akkor fogy el a krém. Ezzel jó kis üzletet csinálva a gyógyszertáraknak.

Van, hogy felírnak belsőleg gyógyszereket is. Amik mindenféle zavart okozhatnak a szervezetnek, de gyakorlatban nem sokat segítenek.

Valószínű, hogy lenne erre hatékony orvosi gyógymód is, csak a sokat reklámozott krémek nem biztos, hogy pont erre lettek kitalálva. Talán magánrendeléseken írják fel az orvosok az igazi megoldást, de az SZTK-s bőrgyógyászaton, csak ideiglenes segítséget kínálnak sokszor.

A neten sok módszert ajánlanak a bőrgombásodásra, de nem mindegyik az igazi. Vagy legalább is részleges megoldást nyújtanak. A kísérletezéseim gyakorlati eredményeit adnám közre ebben az írásban, hogy másoknak is segítséget nyújtsak a betegségből való gyógyulásban.

 

Ausztrál eukaliptuszfa olaja, teafaolaj:

Könnyebb eseteknél jó megoldás lehet a dolog. Viszont saját tapasztalatom az, hogy erősebb bőrgombásodás esetén nem működnek hosszútávon a drága pénzért vett termékek. Azért nem válnak be, mert túl gyorsan elillannak, felszívódnak és nincs kellő idejük megfelelő mélységig fertőtleníteni a bőrt. Így a hatásuk is időleges és gyors kiújulást eredményeznek. A majdan lentebb bemutatott módszerrel viszont lehetnek működőképesek ezek az olajok is…

Ecet:

Magában ennek is hasonló hatásai vannak a fertőzésre, mint az olajoknak. Annyi az előnye, hogy olcsóbb és nagyobb mennyiségben könnyen beszerezhető. Itt is a gond vele, hogy fedés nélkül rövid ideig fejt ki hatást ahhoz, hogy kellő mértékben fertőtlenítsen.

Alkoholos fertőtlenítők:

Itt is a gond a rövid hatás miatt alakul ki, valamint csípő hatást érez az ember közben, amely elég fájdalmas tud lenni. Bár lehet vannak olyan gyógyszertári oldatok, fertőtlenítő kenőcsök, amik hatékonyak lehetnek, de ezeket nem próbáltam ki. Mivel drágák és egyszerűbb volt hétköznapi szerek alkalmazása.

Diólevél tea, fokhagyma tinktúra:

Diólevél teát is kipróbáltam, mert belsőleg egy gyógynövényszakértő ajánlotta. A fokhagyma tinktúráról pedig a neten olvastam. Kicsit alább hagyott a gombásodás mértéke a hatásukra, de nem tűnt el teljesen. A hibát valószínűleg ott követtem el, h

ogy külsőleg nem kezeltem a fertőzést, hanem csak belsőleg fogyasztottam a teát és a fokhagyma alkoholos ázatát. Kicsit javítottak a helyzeten, de végső megoldást nem hoztak.

Mint a leírtakból kiderült, az az igazi gond, hogy a fertőtlenítő szerek kevés ideig fejtik ki hatásukat, hogy bekövetkezhessen a hatékony gyógyulás.

Tehát azt kell elérni, hogy megakadályozzuk az elpárolgásukat és a gyors felszívódást, hogy megfelelő mértékben tudja a gombás fertőzést hatástalanítani.

 

Számomra hatékony megoldás a bőrgombára:

Az alkoholos fertőtlenítőnél fedeztem fel, hogy ha csak simán lefújtam a gombás fertőzést, akkor nem volt túl jó a hatásfoka a szernek. Azonban, ha úgy hajlítottam a lábam, hogy bőrfelülettel letakartam 15-30 percre a gombás területet, akkor az alkohol sokkal mélyebben és erősebben tudta a hatását kifejteni. Szinte már égető érzést éreztem. Többszöri kezelésre ilyenkor a gombásodás hónapokra is eltűnt. Azonban idővel mindig kiújult.

Az igazi áttörést akkor értem el, mikor nem volt nálam a fertőtlenítő szerem egy nyaralás miatt és a gombásodás pedig megjelent. Eszembe jutott, hogy olvastam valahol, hogy pattanásokra valaki ajánlotta régebben a fogkrémet. A szükség nagyúr ilyen helyzetben, és mivel az volt nálam, ezért kipróbáltam a gombás területen.

Jó alaposan bekentem vele és több órára rajta hagytam. A fogkrém pedig vastag rétegben felhordva nem illan el úgy, mint az ecet és egyéb növényi olajok. Nem is tud olyan mértékben felszívódni és így több órán keresztül fertőtlenítő hatást tudunk elérni a fertőzött területen. Többször is megismételtem a kezelést. Nagyon szépen meggyógyult a terület a hatására. Signal fogkrémet használtam, de szerintem más fajták is megállják a helyüket a bennük található mentol és fertőtlenítő anyagokból kifolyólag. Így hatékonyan tudja az ember kezelni a gombásodást. Itt is érdemes a gyógyulás után is 2-3 hetente megismételni a kezelést, hogy ne legyen lehetőség a kiújulásra és maradandó legyen a gyógyulás. Akár egész éjszakára is rajta lehet hagyni a fertőzésen, ha nem érinti érzékenyen a bőrünket. Fogkrémet tilos megenni, mert mérgező lehet!

 

20160704_193129

 

Körömgomba gyógyítása:

Itt is azt kellett megoldani, hogy a fertőtlenítő hatás minél tovább tartson. Erre azt alkalmaztam, hogy fogtam egy pipettát, amivel ecetet szívtam fel és egy hegyes tárgyal felfeszítve a körmöt bejuttattam alá a savas folyadékot.  A köröm felső részét és a köröm széleket is meglocsoltam vele. Ezután pedig, hogy a hatást felerősítsem egy nejlon zacskó sarkát levágtam, és egy gyenge befőttes gumival a lábujjamra rögzítettem. Ügyelni kell, hogy ne szorítsa el a kötés a vérkeringést. Majd a zacskó alá jócskán csepegtettem még ecetet a pipettával és egész éjszakára rajta hagytam. Másoktól olvastam, hogy sós ecettel, vagy hipóval is hatékony hatást tudtak elérni. Nálam a sima ecet is megtette a magáét. A kezelést hetente többször is érdemes megismételni körülbelül egy hónapon keresztül. A köröm le fog válni a gombásodott területen és kell neki fél, vagy egy év mire újra eredeti formájában visszanő. Miután eltűnt a sárgás-barna, elszíneződés a köröm alól, azután is érdemes a kezelést havonta egyszer-kétszer megismételni jó ideig, mert a gombásodás tulajdonsága, hogy mikor azt hinnénk, hogy elmúlt, akkor újra kiújul. Ezért a megelőzés nélkül minden erőfeszítésünk hiábavaló, mert újra és újra küzdhetünk majd a betegséggel. Igaz ez a bőrgombára és a körömgombára is egyaránt. Ezért érdemes a havi egyszer-kétszeri utókezelés a teljes gyógyulás érdekében, fél vagy egy éven keresztül.

 

20160704_212043

 

A gyógyulást fel lehet erősíteni az egészséges táplálkozással és diólevél teával, valamint fokhagymával és készítményeinek a fogyasztásával.

Remélem tudtam segíteni ennek a betegségnek az áldozatain tanácsaimmal. Igyekeztem a körülbelül 10 éves tapasztalataimat összefoglalni ebben az írásban. Lehet vannak még hatékonyabb gyógymódok is a gombásodásra. Nekem eddig ezeket sikerült felfedeznem. Ezek voltak a legolcsóbbak és a legjobban beváltak. Jó gyógyulást kívánok mindenkinek, akit érint ez a téma. Sok sikert!

Mutasd meg ismerőseidnek is ezt az írást, ha érinti őket a téma.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Starchild 2016-07-14 06:40
A körömgombára jól működik a tömjén olaj, kicsit drága de sok minden másra is jó. A bőrön levő gombás foltokat legegyszerűbb kezelni Canesten-el. Csak nagyon vékonyan kell bekenni és csak ott ahol a folt van. Néhány nap múlva eltűnik...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # nagy eszter 2016-08-29 14:54
a körömgombára jól működik a tömjén olaj,
kérdésem milyen olaj?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Starchild 2016-11-28 20:50
PL. ilyen olaj:
http://www.goloka.hu/tomjen_illoolaj_485
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tejfalussy András 2017-01-14 16:25
Iratjel: fajirtoallamiga zgatasiterroriz musvane170114

Amiből kiderül, hogy alkotmányos jogállam van-e Magyarországon vagy fajirtó államigazgatási terrorizmus

Az alábbiakról minden magyar embernek tudnia kell, hogy maga is kiszűrhesse a megbetegítésébe n és ivartalanításáb an közreműködő kezelőorvos, gyógyszerész, természetgyógyá sz stb. álgyógyítókat, akik ostobaságból vagy félelemből, vagy ügynöki elkötelezettség ből az idetelepülő idegenek részére igyekeznek kiüríteni Magyarországot, a fajirtásra alapozott nemzetközi terrorizmus keretében.

Közzé lesz téve az alábbi mellékletei kíséretében a  www.tejfalussy.com honlap MEHNAM (Magán Email Hálózat Nemzeti Alternatív Média) és Antiszemétizmus rovataiban.

Főcím: BŰNSEGÉD A MAGYAR ORVOSI KAMARA VEZETŐJE A PATKÁNYMÉREG KÁLISÓT „STAR KÓSER TANÚSÍTVÁNYOS BONSALT” (JÓSÓ) HAMIS ELNEVEZÉSSEL, MINT „GYÓGYHATÁSÚ ÉTKEZÉSI SÓT” AJÁNLÁSBAN ÉS A NAGY KÁLIUMTARTALMÚ EGYÉB SÓK, PL. A VIVEGA ÁRUSÍTÁSÁBAN?
iratjel: MOK-elnok-bunozo-e-170114

Mellékletei:

1. Közérdekű bejelentés az étkezési sóként Star kosher tanúsítvánnyal patkányméreg kálisót árusítani engedő hazai legfőbb ügyésszel és a fajirtó bűntársaival szemben (WHO-tól indult élelmiszermérge zés!)
Iratjel: starkoserrabbik 17010-EuropaiUniohoz

2. A MAGYAR GYERMEKEK LEGYENGÍTÉSÉRE, ELBUTÍTÁSÁRA IS ALKALMAZOTT VIVEGÁRÓL
Iratjel: vivegavalfajirt as

3. KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS JAVASLAT a Magyar Orvosi Kamara elnökéhez címezve
Iratjel: ÉgerIstvanDr080 422

4. NYÍLT LEVÉLKÉNT, VÁLASZ! Tisztelt Dr. Éger István Elnök Úr, Magyar Orvosi Kamara!Szíveske djék nyilatkozni róla, hogy miért nem érdekli Önt és az Orvosi Kamarát
az általunk mérések alapján kiderített étkezési- és/vagy infúziós kálium-túladagolással és hiányos konyhasó pótlással, ezek bebeszélésével és/vagy orvosi alkalmazásával folytatott, hiányos mérés-kalibrálások miatti döntési bizonytalanságo kra (lásd melléklet) alapozott, azokkal fedezett betegítés, gyilkolás, illetve Ön miért nem segít fellépnünk az alkalmazói ellen?
Kód: MOKnakValasz090 831

5. FAJIRTÓ KORMÁNYTISZTVIS ELŐKET FELJELENTÉS AZ ÜGYÉSZSÉGNÉL: Miért nem ítélik el Surján László minisztert és bűntársait, akik miután bemérték, hogy 4 grammnál több kálisó is már vese- és vérmérgező, a kálisóevést 133 grammig veszélytelennek nyilvánították?!
Iratjel: keresztenyeksok kosgyilkosaitfe ljelentes121122

7. BONSALT NÉPIRTÓ KÓSER SÓ, FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI?
Iratjel: Kód: bonsaltnemjoso120214a

8. Közérdekű bejelentés a Magyar Orvosi Kamara vezetőségéhez és valamennyi tagjához: Közérdekből, jogos védelemként, kárelhárításkén t ezúton megkérem az Orvosi Kamara minden egyes Tagját . . .
Iratjel: MOK160123)

9. Közérdekű bejelentés az étkezési sóként Star kosher tanúsítvánnyal patkányméreg kálisót árusítani engedő hazai legfőbb ügyésszel és a fajirtó bűntársaival szemben (WHO-tól indult élelmiszermérge zés!)
Iratjel: starkoserrabbik 17010-EuropaiUniohoz

10. BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK ELLEN
(Népirtás a kálisóval is sózásos „menzareform”, „sómenetelés” kell!)
Iratjel: biokemikusokase jtmembranokelle n160126.doc

11. Keresztény orvosok megkérdezése
Iratjel: keresztenyorvos okmegkerdezese160424)

12. Tájékoztatás a Keresztény Orvosi Kamara részére, a Magyar Orvosi Kamara elnöke ellen benyújtott alábbi feljelentésről.
Iratjel: Kereszteny-Orvosi-Kamarat-is-tajekoztatas-az-Eger-Istvan-ugyben-161225

13. NYILATKOZAT
Iratjel: r_Papp_Lajos_Ri nger_oldattal_k apcsolatos_nyil atkozataval_egy etertes

14. Tisztelt Tudományos Rendőrség PJT
Iratjel: MOK160123-ra-1
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!