fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Egyik ismerősöm is hallott a piramis alakzat különleges hatásairól és gondolta kipróbálja, hogy igaz-e. Készített egy piramis vázat. Ezek után félbe vágott egy almát. Az alma egyik felét a piramis belsejébe helyezte el, a másikat pedig a piramis mellé. Érdekes hatást figyelt meg, mert a piramis belsejében lévő alma nem romlott meg, mikorra már a kívül lévő fél régen barnulni és fonnyadni kezdett.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # berényi lászlóné 2016-02-20 18:23
LEGYENSZIVES ELKÜLDENI HOL LEHET MEGVÁSÁROLNI A LAPPIRAMIST.ÉN MÁR ÉVEK ÓTA HASZNÁLOM,ÉS NAGYON JÓ.SZERETNÉ EGY ISMERŐSÖM IS MEGVENNI. KÖSZÖNETTEL kATALIN
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2016-02-23 22:48
Neten tessék rákeresni!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!