fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség

Ami ilyen megfázásokra, megbetegedésekre saját tapasztalataim szerint a leghatásosabb, az a forró fürdő, de még jobb a szaunázás.

A régi időkben nem véletlenül csináltak gondolom izzasztó kunyhókat. Kölcsey Ferenc is akkor vakult meg fél szemére, ha jól emlékszem, mikor gyerekként beteg volt és a meleg kemencébe rakták be izzadni. Bele pattant a szemébe a szikra.

Tehát régen is gyógyítottak így az őseink.

Nemrég hallottam, hogy mostanában az orvosok között is terjed a hír, hogy ha valaki rákos beteg és egy napra beül egy 41 fokos szaunába, az is kigyógyul a betegségből. Mivel a hőhatás miatt a szervezet vérkeringése, méregtelenítése is beindul, így az életenergia képes a beteg szervekhez áramlani, és így a gyógyulást előidézni. Megy a Csí az energiahiányos helyekre és újra létre jön az egyensúly.

Szerintem házilag is lehet végszükség esetén ilyen izzasztó kuckót, szaunafélét létre hozni, ha esetleg elindulna valami súlyos járvány, véletlen-szándékból. Rokonok említették, hogy a legdurvább influenza járványtól szenvedtek és 3-szor egymás utáni meleg-hideg szaunázással makk egészségesek lettek.

Otthonra csinálhatunk így is szaunát: téglákat, köveket felmelegíteni a kályhán és utána takarókból építeni egy kis bunkert, ahová be kellene helyezni a beteget, meg a felhevített hőhordozó anyagokat.

Meleg fürdő is hatásos tud lenni. Váltogatva a meleg és a hideg vizes fürdést. Ha megfázik a légút, pl a villanypárna is képes a hőjével a gyógyulást elősegíteni.

Érdemes lenne minden háztartásban építeni egy szaunát. A sok reklámozott gyógyszerre hírből nem lenne szükség.

Plusz még a gyógynövényeket is érdemes használni. Kamilla, csalán, stb.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Mamó 2013-01-28 20:30
Igen, nagyon jó a meleg, és rendkívül jó a ricinus csomag, pl. a derékra, ha nagyon fáj. Villanypárnára, vagy matracra tegyünk egy nylont, arra egy vászoncsíkot és locsoljuk meg ricinusolajjal és feküdjünk rá. Bekapcsolva a melegítőt a legmelegebb fokozatra, kb. 1 óráig feküdjünk benne. "kihúz" minden fájdalmat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!