fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Gyógynövények

"A görögdinnye a nyár elengedhetetlen kelléke, szomjoltó hatása abból fakad, hogy 95 százaléka víz. Talán ez az oka annak, hogy sokan csak a folyadékpótlásra asszociálnak, amikor erről a finomságról van szó, pedig a görögdinnye nagyon sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Elsősorban a karotint kell megemlíteni, ami nagy mennyiségben van a dinnyében, ezen kívül sok benne a B6-vitamin, niacin, folsav, vas és mangán. Méregtelenítéshez a görögdinnye kiváló, hiszen viszonylag rövid idő alatt halad át az emésztőrendszeren. Tisztítja a vesét, a beleket és antioxidáns hatása sem elhanyagolható. A görögdinnye kalóriatartalma nagyon alacsony, ezért diétához is alkalmas. A dinnye héját ugyan nem esszük meg, ettől függetlenül oda kell figyelni a higiéniára és alaposan meg kell mosni a dinnyét kívülről, mielőtt felvágjuk, akkor is, ha az tisztának tűnik. A dinnye héján nagyon sok parazita lehet, érdemes megelőzni ezeknek a szervezetbe jutását."


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!