fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Gyógynövények

b_200_200_16777215_00___images_watermarks_a_a_akinek_nem_szamit_a_penz.pngSzőke István gyógynövénykészítményeiért házhoz járnak Gödön az érdeklődők. Neje szerint a párját beoltották az üzlet ellen, hiszen sokaknak ingyen segít.

A kereskedői végzettséget szerzett férfi gyerekkorától szereti a természetet, s mindig munkált benne a vágy, hogy valami hasznosat alkosson. Sikerült létrehoznia gyógynövényekből álló termékcsaládját: a regeneráló tinktúrát, a kamilla, körömvirág, csipkebogyó, virágpor alkotta bőrtápláló krémet.

– Felvidéki nagyapám a háború előtt híres „füves ember” volt, talán nem véletlen, hogy a jegyzetei hozzám kerültek. Emellett egy szerényen élő pesti család egyetlen ingyenes szórakozása a környező budai hegyekbe tett kirándulások voltak, melyeken nagyapám jegyzeteit összevetvén a füveskönyvekkel, megismertem a gyógynövényeket. Aztán benősültem egy kertészcsaládba, s kiköltöztünk ebbe a kertes házba. Fiunk, lányunk született, három unokánk van. A „nagy áttörést” a lányunk kamaszkora hozta, mert a pattanásaira nem használtak a bolti kencék. Miatta „kutyultam” meg első termékemet, a tinktúrát, esténként azzal kenegettem az arcát. No, hamar eltűntek a pattanásai.

E siker után Istvánt a szinergia, a gyógynövények „együtthatásai” foglalkoztatták: – Nincs izgalmasabb, mint olyat alkotni, amit előttem még senki! A tinktúrából lett aztán a belsőleg szintén regeneráló hatású alkoholmentes üdítő, végül meg a krém. A levekből az üdítőt ma is iszom, nem is voltam beteg soha. Egy „amerikás magyar” eljött hozzám, Los Angelesben laboratóriuma van, kozmetikumokat készít. Adtam neki a termékeimből, elvitte, bevizsgálta, majd azt írta: remek összetételek! Kedvező véleményre jutott az OÉTI is, mert 2009-től engedélyt kaptam a forgalmazásra. Számlaképesek lettünk, itthonról árulunk. Társultak volna velünk biotékák, magánklinikák is, de csak akkor, ha a többszörösére emelem az árakat, mert szerintük túl kicsi az árrés. Nem voltam rá hajlandó, s míg a családunkban mindenki dolgozik, megtehetjük. Engem az boldogít, sőt büszke vagyok rá, hogy a szereim sokakon segítettek. Kidolgoztam a megfelelő dózisokat is, nehogy a termékeim hatástalanítsák az orvosi pirulákat. Mindenkinek a lelkére kötöm: az orvosa tudjon róla, hogy a kiegészítőimet a vércukorszintje csökkentésére, májregenerálásra, gyulladásokra, az allergiájára, bőrbajára, fizikoterápiás kezelései mellett használja. Mert én nem gyógyítok, viszont meggyorsítom a felépülésük folyamatát. Hozzám nem vevő tér be, hanem valaki, akinek szeretnék segíteni.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!