fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Gyógynövények

Ha az agyi erek vagy szívkoszorúerek beszűkülnek,egyéb helyeken meszesedés kezdődött, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből:

Elkészítés:
30 gerezd fokhagymát lehéjazunk, felaprítjuk, 5 db citromot héjával együtt apróra vágunk, majd mixerben fokhagymával összedaráljuk.
1 l vizet melegítünk, majd felöntjük vele az összedarált fokhagymát. Az első buggyanásig forraljuk, kicsit lehűtjük, tüllruhán át leszűrjük, kicsit meg is nyomkodjuk a végén. A leszűrt levet üvegbe öntjük, hűtőszekrényben tároljuk.
A napik kupicányi adag akár főétkezés előtt vagy után fogyasztható.
A gyógymódot kipróbálók állítják,hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész test fiatalos regenerálódása. A meszesedés és mellékhatásai (látás-, halláscsökkenés) csökkennek, és lassan egészen elmúlnak.
3 heti kúra után tartsunk 8 nap szünetet, majd ismételjük a kúrát Ezután általános eredmény áll be, és védettséget ad a meszesedés ellen 1 évre.
Ezt az olcsó és ártalommentes gyógyhatású kúrát ajánlatos évente, megismételni. 
A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem fogja érezni, bátran mehetünk társaságba. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni, mert a fájdalmat, alvászavart okozó meszesedés az érfalról feloldódott.
Gyakori tapasztalat, hogy a tervezett szívműtétek a kúra után elmaradnak, mert a vérzsiradék és a mész feloldódott, eltávozott a szervezetből.
A fogazat romlásának megelőzésében is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+7 # Boros Ottó 2013-08-24 09:38
Csak arra ügyeljen aki ezt megcsinálja, hogy a citromhéj permetezve van valamilyen erősen allergén szerrel, ami felhalmozódik a héjban. Csak bio citromot használjunk ! Akinek elég érzékeny a szaglása meg tudja különböztetni a kettőt ; a permetezett enyhén savanyú szagú.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Delic Violetta 2014-05-14 11:53
Sajnos forralas utan a citrom elveszti c vitamin tartalmat, ezert jobb az alkoholos kivonat, havan valakinek pontos receptje kerem irja meg.Koszonom
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Huszné Éva 2015-07-05 23:20
üdvözlet!

Szeretném kérdezni, hogy meszes erekre, érdekelne a citrom+ fokhagyma fogyasztása, csak synkumárt szedek, 5mg/ nap hogy befolyásolja e esetleg a hatását! válaszát köszönöm szépen! Üdvözlettel Huszné Éva
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Gárdos Zoltán 2015-11-03 05:41
Kedves Huszné Éva!

A syncumart a Teremtő által rendelt vérhigító helyettesítésér e találták ki. Syncumar mellett nem ehet K-vitamint tartalmazó ételeket, holott, a K-vitamin létfontosságu anyag! Azaz hosszutávon a hiánya egy sereg betegségtünetet fog előidézni.
A természet a vér viszkozitását két vitaminra és amellett két fontos zsirsavra alapozta. A két vitamin: E- és K-vitamin, a két zsirsav: omega3 és omega6.
Az E-vitamin, folyósitja a vért, a K-vitamin a véralvadást segíti elő. E kettő megfelelő aránya biztosítja a vér tökéletes áramlását az erekben. Emellett azonban fontos az erek megfelelő állapota is. Erről gondoskodnak az emlitett zsirsavak. (Persze más tényezők is hatással birnak, de a vérhigítást tekintve ezek a legfontosabbak.)
Az omega3 zsirsav, puhitja az ereket, az omega6, keményíti. E kettő egyensúlya mindennél jobban hozzájárul a vér tökéletes áramlásához.
Sajnos, az 1970-es években "kitalálták" az étolajokat, mondván, a telitettzsirok egészségtelenek . Ami pedig, nem igaz, hiszen az anyatej zsirsavainak ~50%-a telitettzsir, valamint, a sejtmembránjain k ~50%-ban telitettzsirokb ól állnak! Ha nem eszünk telitettzsiroka t, egyenes ut vezet a betegségekhez! Ez mutakozott meg már a nyolcvanas évek derekára.
Ennek tetejébe, az "étolaj" elsősorban napraforgóolajt jelentett s jelent mind a mai napig. Csakhogy, a napraforgóolaj több mint 80%-ban omaga6 zsirsavból áll! (Tessék csak visszaolvasni, mit irtam az imént az omega6-ról?) Vagyis, mára fölborul(t) az oly kényes zsirsav-egyensúly a vérünkben.
De még ez sem minden. A bolti étolajokat hidrogénezik, mert különben megavasodna a polcon. (A növényi olajok ugyanis, nem stabilak, szemben a telitettzsirral , amely még kettőszáz C° fölött is stabil marad.)
A hidrogénezés miatt az étolajok un transzzsirokká válnak, amelyről azt kell tudni, hogy a sziv- és érrendszeri betegségek egyik (ha nem a legfőbb,) rizikófaktora.
Ezenfölül. Az un telitetlen-zsirsavak miatt nem stabilak a növényi étolajok. Az omega9 kb 120 C°-ot bir ki. (Hazugság a 160 fok!) Az omega3 és az omega6, legföljebb 45 fokot. A fölött, rákkeltővé válnak!
Omega9 van az olivában és a repcében, azonkivül egy ujjabban kifejlesztett napraforgó(olaj )ban (lásd "paleolaj" és "olajessimo"). Omega3 zsirsavat a lenmagolaj tartalmaz legnagyobb mennyiségben (~58%). Az összes többi növényiolajban zömmel omega6 zsirsav van!
Két kivétel van, a kókusz- és a pálmazsir ill. olaj. (Kb 24 C° fölött folyékony tehát olaj, az alatt zsir.) Ezekben azonban nem telitetlen-zsirsavak vannak, hanem telitettek. A kókuszzsir egészségesnek tekinthető és még stabil is kb 200 fokig. (Vetekszik az állati-zsirokkal.)
Tekintve hogy omega6-ot minden élelmiszer tartalmaz kisebb-nagyobb mennyiségben, azt külön pótolni nem kell(!). Ellenben az omega3-at annálinkább! Erre legalkalmasabb a lenmagolaj. Napi 1,5-2 evőkanálnyi a megfelelő adagja (azaz 20-30 gramm, de legföljebb 40 gramm). (A jóból is megárt a sok...) (Csak hidegensajtolta t érdemes venni és azt csakis a már kihült ételekhez hozzátenni!)
Sokan azzal érvelnek, hogy a növényi omega3 nem hasznosul jól, csak a halakból nyert omega3 a megfelelő. Nos ez részben igaz. Ugyanis a szivünk és agy agysejtjeink számára EPA-ra és DHA-ra van szükség, amit a növényiolajok nem tartalmaznak, a szervezetünknek kell(ene) átalakítania, csakhogy az meg igenrossz hatásfokkal (1-2%) megy végbe. A halojaj pedig egy az egyben tartalmazza, nem kell átalakítani. De itt jön a csavar. Az ereinknek abban a formában felel meg leginkább az omega3, ahogyan a növényiolajok tartalmazzák!

Az E-vitamint kiegészítendő a lenmagolaj a legkiválóbb vérfolyósító!, mely rengeteg E-vitamint (E-vitamin-komplexet) is tartalmaz! Ha valaki emellett még külön E-vitamin-komplexet is vesz, (nem mesterségesen előállitottat, hanem természetes E-vitaminkomplexe t!), s amellett K-vitamint is szed, ennél jobbat aligha tehet a szervezetével.

(Fölmerül hogy miért kell pótolni a tápanyagokat. Erről azonban nem irok mert túl hosszura nyúlna. Ahelyett ajánlok egy weboldalt ahol részletesen irnak róla. Magam is olvastam, - garantáltan az igazságról szól!:
http://krumpli-inzulin.webnode.hu/a-tapanyaghiany-okai/ )

Jó hosszan irtam, bocsánat...
Azzal fejezem be, hogy syncumarra semmi szükség nincsen. A Teremtő által alkotott anyagoknál és folyamatoknál nincs küólömb. Ezzel a meglátásommal azonban nem akarok a gyógyszerek elhagyására buzdítani, senkit. Az ilyen lépés, mindenkinek a saját döntése kell legyen...

Szeretettel
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # nagy judit 2017-11-11 02:34
szeretnem tudni hogy a fokhagyma es citrom recept [verelmeszesede s ellen] milyen mellekhatassal van a cukorbetegekre mivel a fokhegyma verhigito hatasu es a gyogyszer is amit szedek udv. judit
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!