fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Gyógynövények

Szabó György 81 éves és teljesen egészséges. Már  500 évvel ezelőtt is volt népi-gyógyászat, az őseink nagyon jól tudtak agyat  műteni, ezek bizonyíthatóak egyes múzeumok leletei alapján.

A lányának adja  át tudását, hogy továbbvigye az Ő gyógyító munkáját.

Rajtuk kívül van még egy  asszony, akit úgy hívnak, hogy Reza asszony.

Az Egészségügyi Világszervezet  Konferenciája összefoglalta, hogy tanítani kell a népi gyógyászatot, de az  Európai Unió ellensége ennek a tevékenységnek.

2011-től nem ismeri el az EU a  gyógyfüvekkel való gyógyítást, csak a termék-kiegészítőket.


 

Az 1300-as években Magyarországon már volt  három orvosi egyetem, ebből 2 egyetem egyházi, egy pedig világi volt. A  sámánok és táltosok voltak a legjobb gyógyítók.

Nemzetünkön kívül még  Olaszországban volt 3 orvosi egyetem.

A kínaiak az őseinktől tanulták az  akupunktúrát és egy konferencián kérdezték tőle, hogy miért nem használja  Magyarország a rengeteg gyógynövényt, hiszen 400 féle gyógynövényünk van. 

Később Mária Terézia alapított egy orvosi egyetemet Nagyszombaton.
 

Elmesélte, hogy a Bükkben nagyon sokat  tartózkodik napon, és így kapott az arcán egy melanomát.

Az orvos azonnal azt  mondta, hogy meg kell műteni ezt a rákos foltot és kemoterápiát kell adni  neki. 3 hónap kezelés után saját magát gyógyította meg Gyuri bácsi.
 

BŐRRÁKRA: diólevél, fehérfagyöngy, bíborhere virág 3-3-3  grammot összekeverünk, csinálunk belőle egy tinktúrát, és ezzel kell  kenegetni a rákos szemölcsöt, vagy foltot és teljesen leszárad, majd  tünetmentes lesz az ember. Naponta 2 csészét is el kell fogyasztani ebből az  italból.
 

KORPÁS ÉS ZSÍROS HAJ: 3 gr. Diólevelet le kell forrázni 2 dl . vízzel, majd  10 perc után be kell dörzsölni a megmosott hajba és 10 percig rajta hagyni,  majd leöblíteni. Ha nem öblítjük le, akkor a hajhagymákat működésre serkenti  és hajnövekedés lesz.
 
  AGYI VÉRELLÁTÁS: félig megtöltünk egy kisebb dunsztos üveget  megpucolt fokhagymával és 2 dl . almaecettel leöntjük. Ezt érleljük legalább  egy héten keresztül, majd a két nyaki eret két oldalt időnként bekenjük és  beledörzsöljük az érbe.
 

AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meték és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2  dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.
 

FOGÍNYGYULLADÁS, ÉS SZÁJÖBLÖGETÉSRE A  LEGJOBB: 3 gr /egy csapott  evőkanál/ diólevél 2 dl . felforralt víz, 10 perc állás után beletenni  valamilyen kis üvegbe és minden fogmosás után ezzel öblögessünk.
 

CSONTRITKULÁS: Tyúktojást megmosni, ha kiürítettük a fehérjét és  sárgáját, akkor belül van egy vékony hártya, azt ki kell húzni belőle,  megszárítani, leőrölni és naponta egy kávéskanállal belekeverni az ételbe.
 

PORCKORONGKOPÁS, AMIKOR A ZSELÉS ANYAG  KIFOGY A PORCOK KÖZÜL:
  A boltokban kapható ételzselatint /a  ráírt elkészítési mód szerint/ elkészítjük, és amikor már dermed, öntsünk még  rá forralt vizet, és villával törjük át, hogy kenhető legyen, a fájós részre  rákenjük esténként, úgy,hogy bevizezzük, vagy a térdünket, vagy a  könyökünket, vagy a gerincünket és belemasszirozzuk, teljesen beszívódik, ami  még marad a bőrünkön, azt nedves ruhával töröljük le. Naponta egy  mokkáskanállal együnk is belőle, garantálja, hogy 6 hónap után  visszatermelődik a zselé a porcok közé.
 

KÖTŐHÁRTYA GYULLADÁS A SZEMEN: szemvidítófű egy csapott evőkanál 2 dl . víz,  leforrázni 10 perc állás után ezzel kenegetni a szemet.
 

SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: diólevél tea, egy csapott evőkanál, 2 dl . víz,  leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal  betakarni a szemet és 10 percig pihentetni.
  Ha zöldhályog van, akkor 1 évig kell  használni.
 

 HOMLOK, ORR, FÜL ÉS ARCÜREGGYULLADÁS: diólevél egy cs. evőkanál tea, 2 dl . forróvízzel  forrázni, 10 perc állás után naponta 1x2x felszívni és próbálni bent hagyni  az orrüregben, úgyis egy idő után kifolyik. A szájat és torkot öblögetni  ugyanevvel a teával, a megmaradt megáztatott diólevelet éjszakára a fájós  helyre dunsztkötésben rakjuk rá a területre. A papsajt tea hidegen készül,  2-3 órát állni hagyjuk, és ezzel kenegessük be az orrjáratot.
  Mandulagyulladás esetén: közönséges galajteát  kell inni. Náthára és köhögésre a bodzavirágból készült tea a leghatásosabb.

 
  LEGTÖBB PENICILLIN A PÓKHÁLÓBAN  VAN
 

PAJZSMIRÍGY, AKÁR ALUL, AKÁR FELÜL  MŰKÖDIK: Apróbojtorján  teát korlátlan ideig kell inni: egy csapott evőkanál, 2 dl . vízzel leforrázni  és naponta meginni. A diólevél teát ugyanígy kell elkészíteni, ezzel  gargalizálni kell, majd szép lassan kortyokban meg kell inni. A visszamaradt  diólevelet éjszakára dunsztkötésként fel kell tenni a nyakra.
 

 ALLERGIA ÉS ASZTMA: Vagy martilaputea, vagy útifű tea, vagy fehér pemetefűtea,  kígyószisztea, ezerjófűtea. 1 csapott evőkanál, 2dcl. forrásban levő vízzel  leöntjük, 10 perc állás után meginni. EGY ÉVIG KELL INNI, ÉS TELJESEN  TÜNETMENTES LESZ AZ EMBER. A legjobb köptető: ökörfarkkóróból készült tea: 1  csapott ek. tea, 2 dl . forróvízzel forrázni, 10 perc állás után inni. Egyébként  lehet kapni a Gyuri bácsi féle Bronchitis teakeveréket, interneten is  megrendelhető www.gyorgytea.hu -n
 
  MÁJ ÉS EPE: Nagyon sok bennünk az idegen anyag, sok a különféle  vegyszer az élelmiszerekben, volt egy konferencia és ott elmondták, ha  továbbiakban is ennyi vegyszeres ételt eszünk, a fehér emberekből csak 7%  marad meg a földön.
 

KESERŰ ÉTELEKKEL KELL A MÁJAT TISZTÍTANI ÉS  INGERELNI AZ ÜRÜLÉSRE AZ EPÉT.
  Ilyenek: a pemetefű tea, az ezerjófű tea, a  gyermekláncfű leveléből készült tea, a rukkola saláta /nagy bevásárló  központokban lehet kapni lilás színű saláta/ nagyon keserű, de minden nap a  salátánkba keverjünk bele egy kicsit.
 

HA MÁR CISZTA VAN A MÁJBAN AKKOR A LEGJOBB a  diólevélből készült tea. 6 hétig kell inni és a leforrázott diólevelet  dunsztkötésben éjszakára a májra kell tenni.
 

MAGAS KOLESZTERIN: nem jó, mert az érfalakban lerakódik a zsír, normál  értéke 0-5.1, ha már 4 felett van az kifejezetten nem jó érték. Tyúkhúr teát  kell inni, addig, amíg az érték nem lesz jó.
 

EPEKŐ: minden, este sok retket kell enni, de csak  este, mert napközben szinte mérgezi a szervezetet a retek.
 

GYOMORÉGÉS: Étkezésnél, minden falatot legalább 60x meg  kell rágni, az íze is ilyenkor jön ki az ételnek. A hurutos gyomor savat  termel és ettől ég a gyomor, ennek kiváltó oka a gyomorideg. 6 hétig 1  csapott evőkanál orbáncfű 2 dl . forróviz, 10 perc állás után minden nap  meginni.
  A savtermelés csökkentésére fehérakácvirág  tea.
 

Lúgosításra fehér árvacsalán tea.
  A 6 hetes kezelés után 6 hét pihenő és megint  lehet kezdeni elölről.
  2 naponta meg kell inni 2 dl . vízben feloldott  1 teáskanál szódabikarbónás vizet.
 

Széklet: Sok rostos ételt kell enni. Az alma lereszelve hashajtó,  ha pedig rágjuk, akkor hasfogó. Nagyon jó széklet van a szilvától, szőlőtől,  Igmándi keserűvíztől.
 

Ha szorulás van, akkor erősségi sorrendben az  alábbi teákat lehet fogyasztani:
  Gyujtoványfű-tea,
  mezei kotáng virág hígabb széklet
  kökényvirág
  kutyabengekéreg a legerősebb, vagy a bodza  fiatal rügye.
  Hasmenés: Nem jó a kamillatea, mert teljesen szétroncsolja a  bélbolyhokat.
  Diólevél tea fogyasztása 6 hétig.
  Vadsóska mag nyersen darálva.
  
  Aranyér: Nagyútifüvet zöld állapotában megmosni,  megcsipkedni és sűrűre elkészíteni, éjjelre rá kell kenni, még ha belül is  van az aranyér, akkor is rá kell kenni. Télen szárított állapotában nem olyan  hatásos, mint nyáron, de ha leforrázzuk az 1 csapott evőkanál nagyútifüvet,  és utána leöntjük róla a vizet 10 perc állás után, ugyanúgy használhatjuk,  mint zöld állapotában.
 

Izület: pld. Köszvény: erdei málna levél és fekete hamvas  szeder összekeverve, 1-1 csapott evőkanállal 2 dl . forró vízzel leforrázva,  10 perc állás után naponta 2x egy-egy csésze, 2 hét alatt már eredmény van. A  hús evése egy héten 1x ajánlott, még ha nincs is köszvényünk, akkor is.
 

Rheuma: réti legyezőfű
 

 Ha a vesénk nem dolgozik rendesen, akkor a  méreganyag lerakódik az izületekben. Vesét működteti, tehát vízhajtó: a bodzavirág tea, aranyvesszőfű, nyírfalevél /még  vesekő esetén is hatásos napi 1 csésze fogyasztása esetén/, tejoltógalaj,  csalántea /de csak 6 hétig lehet inni, majd 6 hét pihenő után újabb 6 hét/.
 

Lábizzadás, vagy körömgomba, vagy  hidegláb: diólevélből készült  teával mosogatni, vagy áztatni a lábat. Lábgomba esetén pedig: tölgyfakéreg  teát kell használni. Éjszakai izzadás elkerülése végett a zsálya tea a  legjobb esténként.
 

 Magas vérnyomás: vagy a vesétől, vagy a szívtől, vagy a  koleszterintől van.
  Ha a vesétől van /ezt orvos állapítja meg,  hogy jó-e a vesénk/, akkor a vízhajtásnál leírt teákat kell iszogatni naponta  2 csészével.
  Ha a szívvel van a gond /orvos/, akkor a  galagonya virágos hajtásából készült tehát kell naponta 2 csészével  fogyasztani, a szívizmokat rugalmasan tartja, a szívritmust, pedig  szabályozza.
 

Baloldali hátsófali szívinfarktus  elkerülése végett 2-3 naponta 1-2 csészével kell meginni 160-as vérnyomás  felett.
  Minden reggel fehérfagyöngyből készült teát  kell inni, amit hideg vízben egész éjjel áztatunk, és reggel meglangyosítjuk,  a legjobb vérnyomáscsökkentő tea.
 

65 éven túl 1 hónapban 1x vagy 2x cickafark  te egy nap két csésze hirtelen szívhalál elkerülése végett.
 

Vashiány: szederlevélből készült tea a legjobb.
 

 Prosztata: Ha éjjel 2-nél többször kell  pisilni, és akadozva jön a vizelet:  1 hónapban 1x kisvirágú füzike tea 2 x 1 csészével. Meg kell tanulni a  prosztata-tornát, ami abból áll, hogy a pisilést meg kell szakítani többször,  és ezzel izmosítják a prosztatájukat a férfiak.

Ha már megnagyobbodott a  prosztata, akkor a következő teát kell inni, amit forrázni kell: PORCSINFŰ,  KORPAFŰ, KISVIRÁGÚ FÜZIKE, ezt össze kell keverni és 1 púpozott evőkanál teát  le, kell forrázni 2,5 dl . vízzel, 10 percre lefedjük és állni hagyjuk, naponta  1 csésze.
 

Klimax: Ösztrogénhiány - cickafark tea, palástfű tea, pásztortáska tea  összekeverve és minden nap 2x 1-1 csésze.
 

 Női szőrösödés: Androgén erősödés van az illető hölgynél, ez a  férfihormon. Korlátlan mennyiségben kell inni a fodormenta teát.
 

 Ciszta, vagy mióma a petefészken: diólevél tea 1/2 l készíteni, ebből 2 dl . -t meginni  és a maradék 3 dl-rel irrigálni, éjszakára, pedig a megáztatott füvet a hasra  tenni és átkötni.
 

Cukorbetegség esetén a Béta sejt  ellustul, és szinte várja az inzulint.
  Megelőzésre: szederlevél tea bármennyi,  bármikor
    vagy: kukoricahéj tea
    vagy: fehér babhéj tea 1-1 csésze, de ezt ritkán kell inni
 

Ha már kialakult a cukorbetegség és 6-7 körül  van a cukor, akkor 3-4 hónapos olyan diéta, hogy nagyon kevés szénhidrátot  szabad enni. Sokat kell mozogni. A cukor legfelső határa 6 mmol.
  Fekete áfonya teát kell fogyasztani napi 1  litert, mivel ez inzulinpótló.
 

Agydaganat: minden nap egyszerű petróleummal, amit háztartási  boltokban lehet kapni a 2 nyaki ütőeret, kell bekenni és belemasszírozni  napjában többször.
 

A teák elkészítésének módja minden zacskón  rajta van, hogy áztatni, forrázni, vagy főzni kell-e?
 

ÉJFÉL ELŐTT KELL 2-3 ÓRA ALVÁS, EZ A  LEGFONTOSABB ALVÁSI PERIÓDUSUNK.
 

DIÓLEVELET VI. hónap közepétől VII. hónap  végéig kell begyűjteni és árnyékos helyen megszárítani, de jobb biztonságos  gyógynövényeket árusító boltokban megvenni.
 
  Add tovább!!!!!! Már sokaknak segített!!!
 
   Szabó György bükkszentkereszti füvesember előadása a CsillaghegyiKözösségi házban.

Honlapja: www.gyorgytea.hu


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!