fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező szerek

Kedves hölgyek: Ne higgyetek a reklámoknak, amelyek becsapnak benneteket. Nem akkor lesztek nőiesek, ha magatokra kenitek azokat a szintetikus, rákosító anyagokat, amiket ők hirdetnek, hogy a ti egészségetek árán meggazdagodhassanak. Ebben az esetben is össze játszanak a gyógyszeriparral, és azért forgalmaznak olyan vegyszereket divatosnak beállítva, amelyek mellrákot, hormonproblémákat, daganatokat, korai öregedést okoznak, hogy a betegségeitek megjelenésekor a gyógyszereitekre is pénzt kelljen költenetek.

A nőiesség belülről fakad, nem a külsőségekben kell keresnetek. Az csak a média hazugsága. Egy férfi úgy is bele tud szeretni egy nőbe, ha koszos, szakadt ruhában van, nem úszik utána parfümillat, nincs a szeme rózsaszínre festve, nincs a szája vörösre rúzsozva. Akit kiérdemelünk magunknak, azt ezek nélkül a külcsínek nélkül is meg fogjuk kapni az életünkhöz.

Vigyázzatok a kozmetikumokkal és a mérgező vegyszerekkel, amelyeket a nőiességhez igyekeztek társítani, de közben mérgeket tartalmaznak és károsak!

 

 

Mindennapi mérgeink 2. rész

Az üzlet


Megyünk tovább, lesz ennél durvább. Újabb 10 év eltelik, még mindig nem történik semmi és 10 év után Edward Kennedy szenátor 1997-ben úgy dönt, hogy ez nem mehet így tovább, hogy mérgez minket a kozmetikai ipar és arra gondolt, hogy a világ legnagyobb emberének, konkrétan az amerikai elnöknek fog írni erről egy levelet. Na, most ebből a levélből én egyetlen egy mondatot ragadtam ki, egyébként ez az Interneten olvasható volt nagyon sokáig. Érdekes módon most eltűnt róla az utóbbi egy-két évben(Még 2006-ban megvolt.)

Kenedy-nek a saját személyes honlapján, mint szenátor honlapján az összes interpretációs és mindenféle egyéb ilyen hivatalos papír fönt van és azok között fönt volt ez a levél is. Én még olvastam és láttam, de most egy fél éve kerestem, hogy belinkeljem és akkor már nem volt fönt az Ő honlapján sem. A lényeg, hogy megvan a levél másolata nekünk, melyből egy mondatot ragadtam ki. Tehát 1995. szeptember 5-ről beszélünk. Edward Kennedy szenátor Bill Clintonnak írt egy levelet, amelynek az volt a lényege, hogy: "Már 10 éve tudjuk, hogy kozmetikumaink minden harmadik alkotó eleme mérgező, mégsem tettünk eddig semmit". És a levélben tulajdonképpen megkéri az amerikai elnököt, hogy hasson rá a világ kormányaira, hogy itt valami központi szabályozást kéne hozni. Történt valami? Nem. Egy az egyben bevándorolt egy fióknak a mélyére és azóta semmi nem történt. Miért nem volt érdeke Bill Clintonnak, hogy Ő ezzel foglalkozzon? Nagyon egyszerű dolog. Bill Clintonnak van a legnagyobb része az olajiparban. Miből gyártják a kozmetikumokat? Kőolajból. Ha belegondoltok, nézzünk egy nagyon csúnya aránypárt - szoktam mondani-, mert a valóságban nem így van, de az arányai körülbelül így vannak. Tételezzük fel, hogy 1 liter kőolajból tudnak csinálni 1 liter benzint. Azt az 1 liter benzint mondjuk eladják 300 forintért. Marad hátra egy kőolaj hulladék, amit úgy hívnak, hogy pakura. Erről általános iskolában tanultuk, hogy egy ragacsos, gusztustalan, semmire nem jó, mérgező, büdös maradványtermék. Mindent tudunk róla. Most képzeljétek el, hogy ezt a pakurát elkezdik feldolgozni kocsizsírnak vagy kenőolajnak és ennek is lesz egy hulladéka, tehát ami már kocsizsírnak meg kenőolajnak sem jó, na abból gyártják a kozmetikumokat. Sajnos döbbenetes, de ez az igazság!

Frei Tamás - a népszerű műsorvezető - egyik dokumentum filmjében is foglalkoztak ezzel (Frei-dosszié), abból is konkrétan kiderült. Tehát abból gyártják. Most úgy képzeljétek el, hogy 1 liter kőolajból legyártanak 1 liter benzint, amit eladnak 300 forintért, majd ebből a maradék kocsizsírból, ebből a kenőanyagból, ebből a hulladékból le tudnak gyártani legalább 4 db testápolóra való anyagot. Na, most 4 db testápolót, ha most csak egy olcsóbb árkategóriát nézünk, eladnak 500 forintért, akkor máris látszik, hogy mi éri meg jobban, hogyha kétezer forintot keres rajta, vagy háromszázat. És akkor ezzel még nincs vége, mert azt nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy egy ilyen kőolajhulladék maradékból, ami 1 liter benzin legyártása után marad, abból 40 darab kemoterápiára való anyagot le tudnak gyártani, ugyanis a kemoterápia egy az egyben kőolajhulladékból készül. Jelenleg a Magyar Állam - utána lehet nézni az OEP-nél -, egy kemoterápiáért a gyártó cégnek 4 millió forintot fizet ki. 40 x 4 MFt az 160 MFt. Ennyit keres 1 liter kőolajon. Akkor szerintetek miért folynak a kőolajháborúk az üzemanyagért, meg az energiahordozókért vagy a gyógyszeriparért. Ő ebből él. Tehát az egész kőolajharc azért megy, mert a gyógyszeripar egy az egyben kőolajból szintetizálja az összes létező gyógyszert. Ezért van ennyi mellékhatásuk. Mert a szervezetnek idegen anyag, nem tud vele mit kezdeni. Na, most, ha egy liter kőolajon ő nyer 160 milliót, akkor mi az érdeke? Hát hogy minél több kemot eladjon. Mikor tudja eladni a kemot?

Akkor, ha van rákos. És ha nincs rákos? Akkor csinál. Mivel tud rákost csinálni? A kajával meg a kozmetikummal. Teljesen logikus. Tehát eleve gyerekkorod óta folyamatosan mérgez téged azért, hogy te garantáltan 40 éves korod fölött rákos legyél és vegyed meg a kemoterápiát, ami most az orvostudomány szerint az egy szem dolog, ami gyógyítja a rákot. Holott nem igaz, mert 1914 óta , amióta Otto Walburg felfedezte, tudják a rák ellenszerét csak hamvába fojtják. Ennek is utána lehet nézni.

Menjünk tovább. A zöld szervezetek nyomása kapcsán indult egy REACH rendelet-tervezet. (REACH=vegyi anyagok bevizsgálása és engedélyezése) Ezt a zöld szervezetek megírták. Több ezer oldalas volt, amiben leírták, hogy milyen alapon kéne elbírálni, hogy mi kerülhet bele egy kozmetikumba. Az egésznek az volt a lényege, hogy ha kihoz egy cég valamilyen új vegyi anyagot, akkor ne a hatóságnak kelljen azt bizonyítani, hogy a hatóanyag esetleg káros, hanem az előállítónak keljen azt bizonyítania, hogy se egészségre, se környezetre semmiféle káros hatása nincs az előállított vegyületnek. Egyelőre semmiféle bizonyítékot nem kérnek a cégektől. Soha senki nem ellenőrzi le, hogy valóban az van-e benne a krémben, amit mond, illetve valóban az-e a hatása, amit ráír a dobozára. És ez a rendelet azért született, hogy a cég előbb bizonyítsa be, hogy az egészségre ártalmatlan és ha ezt bebizonyította, akkor majd engedélyezik, hogy forgalomba hozza. A rendelet a mai napig nem született meg. (1997-ben volt.) A mai napig nem született meg. Elkezdtek vele foglalkozni, mindig kihúztak belőle bekezdéseket, és a végére megmaradt alig 20 oldal. Ami úgy maradt meg, hogy már természetesen az érdekszervezetek azokat a dolgokat kezdték el kihúzkodni, ami az ő érdekeiket sérti, de az a pár oldal, ami megmaradt az sem lépett jogerőre és azt sem szavazta meg senki. De nem elég, hogy nem szavazták meg, nem is tudunk róla. Tehát mi, akik használjuk a kozmetikumokat és esszük a gyógyszereket a mai napig nem tudunk róla, hogy ez így van. Tudnunk kell még azt is, hogy a kutatások szerint több mint 100ezer olyan szintetikus vegyület létezik, amiről semmiféle hatásvizsgálat nincs. Erről a 3000-ről legalább már van. Tudjuk, hogy mérgező, de van 100ezer, amiről nincs.


2005-öt írunk, még mindig nincs vége. A WWF (zöld szervezet), Brüsszelben, Belgiumban elvégezte Európa egyik legszélesebb körű felmérését. A következőt találta ki: Ha nem tudnak nagy embereknél elindulni, és nem tudják a kormányokkal elfogadtatni a rendeletet, akkor megcsinálják azt, hogy több ezer kisember vérét megvizsgálják, tehát kérnek önkéntes mintaadóktól vérmintát. Amennyiben több ezer ember véréből ki tudják mutatni, hogy bent vannak ezek az anyagok abban az esetben lehet, hogy egy kicsit felfigyelnek rá, így alulról kezdik el a kezdeményezést és nem felülről. Mert ha több ezer, több tízezer ember véréből kiderült, hogy agyon van mérgezve, akkor azt azért már egy Európa Parlamentnek nem szabad figyelmen kívül hagyni. (Ezek a mérgek mindenki vérében ott keringenek, ezért nem mindegy a méregtelenítés!)

Kiválasztottak ebből a háromezerből 103 mérgező vegyi anyagot és csak azokra élezték ki a vizsgálatot, tehát azt a 103-at megnézték, hogy benne van-e a mintaadók vérében vagy sem. A következő eredmények születtek:

A vizsgált vérmintákban átlagosan 37 vegyi anyag benne volt. A legmagasabb szám 43, de még a legkevésbé szennyezett vérű mintaadóban is 33-at találtak. Nagyon nagy szám! A 103-nál a 33 a legkevesebb és az 1/3-a bent volt a mérgező anyagoknak. 25 olyan káros vegyi anyagot azonosítottak, amelyek kivétel nélkül mindegyikőjükben benne voltak. A vizsgált anyagok nagy hányada a kozmetikumokban is megtalálható vegyületek, mint pl. a ftálsavak, flour-vegyületek, antibakteriális vegyületek és szintetikus illatanyagok. Ezekről még később lesz szó, hogy mi mennyire káros. A slusszpoén: a vizsgált személyeknél 14 önkéntes véradásra vállalkozó miniszter is volt, 14 országnak a környezetvédelmi vagy egészségügyi minisztere és plusz ezen kívül egyéb befolyásos személyiségek. Magyarországról a következő személyek adtak vérmintát: Persányi Miklós az akkori környezetvédelmi miniszter, Kökény Mihály volt egészségügyi miniszter, Márkus Ferenc a WWF magyarországi igazgatója , Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, és Dr. Gurmai Zita Európa Parlamenti megfigyelő. Ők ugyanúgy adtak vérmintát, de itt van pl. a finn környezetvédelmi miniszter, az olasz környezetvédelmi miniszter, a litván egészségügyi miniszter, a szlovák környezetvédelmi miniszter, tehát 14 ország környezetvédelmi minisztere. Azt gondolta a WWF, ha az egészségügyi miniszter, vagy a környezetvédelmi miniszter a saját vérén, bőrén érzi, hogy nagyon nagy gond van, akkor majd hazamegy és valamit tesz az ügy érdekében. Nézzük meg, hogy a Magyarországról delegált emberek miket nyilatkoztak közvetlenül a véreredményeik kézhez vétele után.

"Megdöbbentő volt számomra, hogy mekkora számban és mennyiségben mutattak ki vegyszereket az én véremből is. Mindenkinél, aki részt vett a kísérletben, találtak káros vegyszereket, teljesen függetlenül attól, Európa mely országában élnek." - mondta Dr. Gurmai Zita.

"Elfogadhatatlan, hogy egyre növekvő koncentrációban vannak jelen bennünk, emberekben és az állatokban is vegyi anyagok. Olyanok, melyeket már régen betiltottak és olyanok, melyeket ma is használnak. Bennem például a DDT bomlástermékéből a DDT a 70-es években betiltották 2700 egységnyi mennyiséget találtak, holott az átlag "csak" 590 egység volt. (A DDT-ről tudni kell, hogy 200 év a lebomlási ideje és a köldökzsinóron keresztül örökíthető tovább, ami azt jelenti, hogy még a dédunokáinkban is lesz. Nem lehet lebontani a szervezetből és konkrétan rákkeltő, hát azért tiltották be a 70-es években.) "Az egyik legnagyobb gond az, hogy nem tudjuk, hosszú távon milyen egészségügyi kockázatot jelentenek ezek az anyagok" - mondta Márkus Ferenc.

"Számítottam rá, hogy több tucat mesterséges, természetidegen anyag van a véremben, hiszen tudom, hogy mennyire nem természetes a mi életünk. Mégis váratlan volt, hogy az európai átlagot jóval meghaladja a bennem talált ftálsav és DDT-származék mennyisége. Hogy bennem mit okoznak ezek az anyagok - nem tudhatom. Pedig tudni kellene minden mesterséges anyagról, hogy mire számíthatunk, ha a közelünkbe engedjük őket." - kommentálta az eredményeit Persányi Miklós.

"A bennem talált kemikáliáktól feltehetően én már sohasem tudok megszabadulni. Viszont remélem, a fiamban és az unokáimban már nem lesznek ezek a vegyületek. Egy szigorú jogszabály lehet az egyetlen lehetőség, hogy részben magunkon segítsünk, nagyobbrészt, hogy gyermekeink egészségesebb életét elősegítsük." - nyilatkozta Dr. Zacher Gábor, toxikológus. Az összes magyar résztvevő nyilatkozatát el lehet olvasni a www.wwf.hu sajtóközlemények rovatában.

Kérdezem én, egyetlen egy újság lehozta ezeket a közleményeket? A Fókusz, a TV híradó bemondta valaha is, hogy volt Európában, Brüsszelben, az Európa Parlamentben egy ilyen vizsgálat és mik lettek az eredmények? Tudunk arról, hogy mi lett a vége ennek az európai vizsgálatnak több tízezer ember vérelemzése alapján? Nem. Miért? Miért nem tudunk róla? Ezek közül ül valaki a posztján? A miniszteri posztokon már egyik sincs. Pánikszerűen eltűntették őket. Csak Zacher Gábor toxikológus és Gurmai Zita maradtak. Az összes többi érdekes módon a vizsgálat után hirtelen eltűnt a köztudatból.

Tehát el kell ezen is gondolkodni, hogy: Miért?

 

 

Forrás: http://antalvali.com/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Angelus 2014-02-04 21:25
A népek áruházláncokon át történő mérgezése ügyes reklámú termékekkel a legjövedelmezőb b módszer egy cég üzletpolitikájá nál a fogyasztói társadalomban.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!