fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező szerek

Tudja Ön mennyibe kerül egy milligramm Xanax előállítása? 0.024 dollár. Tudja Ön, hogy egy milligramm Xanaxot mennyiért árulnak a patikákban? 136.79 dollárért. A szorzó ez esetben 5699.58-as. A Prozacot 2249-szer annyiért árulják, mint amennyiért gyártják.

Mondjon még egy ágazatot, ahol ekkora haszonkulccsal dolgoznak! Ez bizony maga a megtestesült vadkapitalizmus, ahol oly mértékben zsákmányolják ki a rászoruló, beteg embereket, hogy az egyenesen felfoghatatlan! Persze kell a profit oda, ahol évente több milliárd dollárt költenek csak reklámozásra, megvesztegetésekre, tetszetős csomagolásra! A gyógyszer piacra kerülésének költségei között szerepel a meglehetősen hosszú tesztelési időszak, amikor több kutatóintézetet, ellenőrző intézményeket, önkéntes kísérleti alanyokat kell megfizetni annak érdekében, hogy ne legyen semmi gond. Ennek ellenére 2003-ban például a gyógyszeripar adózás utáni összbevétele, tehát a tiszta haszna, melyből már a költségeket is levonták, meghaladta a 400 milliárd dollárt!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Landsknecht 2012-11-30 21:42
Jó, hogy a cikk említi a Prozacot. Ez az antidepresszáns egy fluorszármazéko t tartalmaz, és már régen dokumentálták rengeteg káros mellékhatását.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Dezső 2012-11-30 22:00
Erről jut eszembe ez:

"Az említett anatómiai különbségek miatt és a gyermekekkel való együttmûködés különlegessége miatt az ellátáshoz feltétlenül szakember, azaz gyermekfogorvos ajánlott.

Töméskészítés: speciális, fluoridot leadó esztétikus tömõanyaggal történik.

Szuvas fogközök elcsiszolása: ilyenkor tulajdonképpen a természetet utánozzuk, ugyanis az állcsontok növekedésük során felkészülnek a maradófogak befogadására, így a tejfogak távolodnak egymástól. Elcsiszolással öntisztuló, sima felszíneket hozunk létre.

Ecsetelés: elcsiszolás után a szuvasodás megállítására, illetve a szuvasodás megelõzésére fluoridtartalmú lakkokkal."

- Komolyan gondolták? Fluoridot leadó tömés? Egész életen át mérgezi ameddig ki nem fúrják a tömést !!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Dezső 2012-11-30 22:05
Megint találtam egy szép írást (fogorvosoktól, hisz őket fizetik a prédikációért. Azért, hogy a flourid nem káros, hanem egészséges. Persze...)

" dörzsölő hatású fogkrémek helyett válasszunk inkább kifejezetten érzékeny fogakra kifejlesztett terméket, amely fluoridot tartalmaz. Ezek hatóanyagai a hidroxilapatit, a nátrium-fluorid, a stroncium- és a kálium-klorid, illetve legújabban a stroncium-acetát, melyek segítenek fognyaki érzékenység esetén, és lezárják a szabaddá vált, nyitott dentincsatornák at."

Sodium Fluorid (nátrium fluorid)

A fogkrémek nagy része Na-fluoridot tartalamaz. Nagy mennyiségben irritáló hatású vegyi anyag, károsítja az ideg és emésztőrendszer t. Potenciális rákkeltő anyagként határozták meg.

Gyakori kérdésen (ahol a sok hülye van):
"A fluorid tartalmú fogkrémeket naponta többször használjuk - jóesetben. De vajon tudjuk-e, hogy a fluor elemi állapotban az egyik legerősebb méreg.
"
"1. Nem kell lenyelni, ha nem bízol benne (sőt megvenni se)
2. Ha annyira mérgező lenne nem raknák bele"

De kis naív vagy, kedves válaszoló. Akkor is belerakják ha mérgező.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Gábor 2012-12-01 16:52
Ne legyen senki sem naív!!!

A szervezet legyengítését már csecsemőkorban elkezdik a gyermekorvosok! Milu... tápszer nátrium/kálium tartalma 181/530 mg/100 gramm. Ez az egészséges 30:1 arány helyett 1:2.9 Ha a gyerek tápszeren kénytelen felnőni már kész is van kiszolgálni a gyógyszergyárak érdekeit. Amikor a gyermekorvosnak megemlítettem hogy én inkább kecsketejet adnék a gyereknek villámlottak a szemei, és mindenféle zagyvaságot hordott össze...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-12-03 17:15
Pedig a kecsketejben lehet 100szor több létfontosságú anyag található meg, mint az ilyen mesterségesen előállított porokban.

Régen még a tehéntejen is felnőttek a csecsemők és semmi bajuk nem volt. A kecske tejen, akkor még inkább, mivel az sokkal táplálóbb, mint a tehéntej.

Ez is a pénzről szól és a gyógyszeriparró l. A kecsketejhez csak egy kecske kell. Ez pedig nem tetszik az ipari cégeknek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!