fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Időjárás befolyásolás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Dezső 2012-09-15 07:12
Reggelente én nagyon sok kondenzcsíkot látok az égen, és szaporodnak. Szerintem így akarnak valamit befolyásolni...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-09-15 10:39
Nyáron például nem láttam szinte egyet sem. Hatalmas szárazság is volt.

Most pedig megjelentek a kondenzcsíkok és egyre csapadékosabb az idő.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Szandra Vagyok 2012-09-16 21:31
Nem tudom hol laksz, hogy egyet se lättäl, en akärhovä utazok, mindenütt mindig ott vannak. Hosszu, csikfelhökke välnak. Ezeket meg lehet különböztetni a rendes felhöktöl. Sokszor viszont szabälyos bordäzatot alkotnak, mint valami mintäzat az egen. 2 hetente van 2 nap szünet, amikor nincsenek csikok, olyankor jo idö van. Legaläbbis mifelenk igy van.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Kilyen Ferenc 2012-09-15 12:13
szeptember 14 en en is lattam ilyen csikokat Marosszentgyorg yon 6 es 7 ora kozott aztan pontban 7 kor elkezdtek halvanyodni es nehany perc alatt teljesen eltuntek nalunk viszont 4 honapja nincs eso szerintem ez HAARP tevekenyseg is lehet
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Kilyen Ferenc 2012-09-15 12:21
szeptember 14 en en is lattam ilyen csikokat Marosszentgyorg yon 7 oraig voltak lathatok aztan nehany perc alatt eltuntek nalunk 4 honapja nem volt eso szerintem ez HAARP lehet a legelok kiszaradtak es erdely szerte sok kis folyo kiszaradt a nyajak lassan nincs hol igyanak
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # czobi 2012-09-16 17:35
Szomorú dolog, hogy még mindig nem ébredtetek fel és kezdtétek el használni az elméteket fegyverként ezen káros befolyások ellen! Nagyobb ereje van az elméteknek mint ti azt gondolnátok! Legyen az ima vagy akár kinyilatkoztatá s, változásokat tudtok elérni, ha azt szívvel akarjátok! Egy alkalommal mikor megfigyeltem egy repülőgépet ami hosszú kondenzcsíkot húzott, ez annyira felháborított - mivel eszembe jutottak a fent ismertetettek- hogy elkezdtem mondani "zuhanj, zuhanj, zuhanj" és érdekes módon jelentősen lecsökkent a kondenzcsík kibocsájtása a repülőgépnek!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-09-17 19:36
Vigyázz, hogy csak azt próbáld kívánd másnak, amit szeretnél te magad is kapni!

Lehet elsőre nem mindig sikerül, de érdemes törekedni rá. :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Szandra Vagyok 2012-09-16 21:26
Eek a csikok kiszelesednek, es hosszu felhökke välnak, amik kesöbb összefüggö, feher ködöt kepeznek. A hegyek läbänäl aztän csöpörögnek, de rendes esöt ott sem okoznak. A napfenyt eltakarjäk. nyäron is tele volt velük minden, kb. 8 eve igy van ez.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!