fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Időjárás befolyásolás

Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök szerint Teherán ellenségei szárazsággal sújtják országát, mert megakadályozzák, hogy az esőfelhők elérjék az Iszlamista Köztársaságot.

Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök azzal vádolta meg Irán ellenségeit, hogy szárazságot okoznak, mert elpusztítják az esőfelhőket, mielőtt azok Irán fölé érnének – idézte több perzsa hírportál is az államfőt.

A szélsőségesen Amerika- és Izrael-ellenes retorikájáról ismert Ahmadinezsád már korábban is tett hasonló kijelentéseket. Tavaly azzal vádolta a Nyugatot: összeesküdtek Irán ellen, hogy szárazsággal pusztítsák az Iszlám Köztársaságot.

„Az ellenség megsemmisíti az országunk felé tartó felhőket, de ezt a háborút Irán fogja nyerni” – idézte Ahmadinezsádot a többi között a BBC perzsa nyelvű hírportálja.

Irán rendelkezik egyébként a világon az egyik legszárazabb klímával, és az eső hiánya miatt az ország több részén szárazság-közeli állapotok alakultak ki.

forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!