fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Időjárás befolyásolás

Egy kis összeállítás a vegyi permetezésről.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # GyógyEgér 2013-03-12 14:34
Egyre többen ellenzik a gyógyszereket és természetes hatóanyagokhoz nyúlnak a gyógyulásuk érdekében. Egyre többen választják a helyi élelmiszereket, hogy megóvják az egészségüket és a Földet. Sokan vannak akik saját gazdálkodásba vágnak, hogy megtermeljék a saját vegyszerektől mentes vitamindús gyümölcseiket és zöldségeiket. Az emberek ellenállnak a rendszer nyomásának. Vannak akiknek ez szemet szúr és olyan lépésre szánják el magukat ami akár az életükbe is kerülhet. A kapzsiság határtalan.
Hogy mi ez? Ez egy háború. Az emberiség ellen. Titokban, alattomosan, módszeresen elvégezve.
Hogy miért? Mert egy maroknyi ember akar uralkodni a többi felett bármi áron.
Ha nem hiszed nézd meg ezt a kis összeállítást arról ahogyan tönkreteszik az utolsó életadó közeget a Földön, a levegőt. Levegőt muszáj venni, és a levegő mindenhol egy és ugyanaz, ezt senki sem kerülheti meg. De levegőre nem csak az embereknek van szükségük. És ez még csak az egyik probléma. Ha beszórják az eget, akkor a napot is el fogja takarni a köd. Napsütés nélkül pedig egyértelműen nincs élet sem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!